Cat de important e wishlistul de sarbatori

0 Flares 0 Flares ×

Nu stiu daca v-am mai povestit cat de importante sunt dorintele pentru mine. Cei 30 siumpic de ani m-au invatat ca doar cine isi proiecteaza dorintele intr-un mediu propice, are sanse la indeplinirea lor.

Eu mi-am dorit mult de tot sa fac upgrade de la garsoniera la apartament anul asta. Stiu ca v-am innebunit cu chestia asta, stiu ca anul asta m-am concentrat foarte mult pe schimbari imobiliare si renovari, dar in continuare mi se pare foarte tare ca am reusit sa fac schimbarea asta fara sa stau pe un sac de bani, sa castig la loto sau (varianta cea mai sumbra) sa fac credit imobiliar si sa ma pun la jug pentru nu stiu cati ani. A fost nevoie doar de vointa, munca si un praf de magie denumit generic ‘noroc’.

Stiu, don’t wish for it, work for it pare un motto mai sanatos si cu care sunt intrutotul de acord, dar totul incepe cu acea conturare a dorintei, cu momentul T zero in care iti spui tie ce vrei, avandu-l ca martor pe musiu Univers din care, la un moment dat, o sa iti pice inapoi o solutie potrivita pentru dorinta ta. Sau poate chiar una mai buna decat cea la care sperai.

Daca te-as intreba acum ce vrei de sarbatori, ce mi-ai raspunde? Ai ezita, cazand pe ganduri si nestiind ce sa alegi? Sau te-ai duce hotarat la lucrurile pe care le vezi cu precizie in viitorul tau si mi-ai indica ceva de acolo?

Daca ai ceva important pe lista dorintelor, transmite mai departe dorinta ta. Chit ca o materializezi in cativa biti de informatie online aruncati in necunoscut, ca o impachetezi intr-un mesaj catre cei apropiati sau ti-o asumi intr-o autopropunere pe care sa o hranesti apoi cu vointa si planuri concrete.

 

“Poti fi printre cei care nu scriu degeaba”

ZorileStore.ro ii invita pe toti utilizatorii de Facebook sa primeasca de Craciun cadouri… pe Facebook. Pe pagina lor de Facebook a fost lansata o aplicatie care ofera prin tragere la sorti 20 de premii de pe ZorileStore.ro. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorii este sa raspunda in aplicatie la indemnul “Scrie-i Moșului ce-ți dorești de pe zorilestore.ro și poți fi printre cei 20 care nu scriu degeaba!” cu produsul dorit (in limita a 500 lei) si intra in tragerea la sorti de pe 31 decembrie 2012.

Nu te costa nimic sa te inscrii, dar daca iti lasi mesajul acolo, de sarbatorile astea te poti trezi cu o dorinta indeplinita in plus. Si cred ca avem cu totii nevoie de asa ceva.

concurs zorile store

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Erebus
  |   
 2. kellogs
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 3. Simona Toroscai
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cautari de sezon

“10 lei per copil? Daca e vorba de grupuri mari de copii, nu? Dar daca e vorba de copii individuali?”...

Close