WeLoveDigital Forum

0 Flares 0 Flares ×

M-am luat cu altele si n-am mai fost de multisor la un eveniment de online. Asa ca azi si maine ma gasiti la  Marriott, unde are loc WeLoveDigital Forum.

we-love-digital-forum

Evenimentul marca profit.ro se afla la prima editie si consta in doua zile de paneluri, sesiuni de keynote si workshop-uri pe teme de Programatic Advertising, Video Content, Antreprenoriat și Finanțare, E-commerce, E-payment, Storytelling, Strategie Digitala si multe altele.

Pentru un participant cu background si sfera de interes in zona de digital, mi se pare interesanta mai ales ziua a doua, in timp ce prima zi (adica azi) se focuseaza mai mult pe zona de business. Cred ca la workshopul de programmatic advertising va fi full!

screencapture-evenimente-profit-ro-welovedigital-forum-14732289-1459144312502

Daca vrei sa vii cu mine la WeLoveDigital Forum, am doua invitatii disponibile-fulger (primul venit, primul servit). Anunta-te in comentarii cu o adresa de email valida (dupa ce te-ai asigurat ca iti permiti sa lipsesti doua zile de la job sau facultate) si, daca esti rapid de mana, hai sa aflam impreuna despre ultimele trenduri din industrie. Chiar si pe ultima suta de metri!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Anca
  |   
  • Raluca Oda
   |   
  • Daniela
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Vine primavara! Cand scoatem pantofii cu toc din cutii?

Guest post de Marilena de la ePersonalizat.ro Intotdeauna am avut o pasiune pentru pantofii cu toc si stiu, cu siguranta,...

Close