Am si eu un vis pentru Bucuresti

0 Flares 0 Flares ×

Am in bloc destui iubitori de catei. Chestia asta transpare atat prin peretii blocului, subtiri si ingaduitori cu latratul, cat mai ales prin aspectul trotuarului. Nu trece dimineata in care sa nu trebuiasca sa ma feresc, printr-un slalom abil, de productia de rahati de caine de pe spatiul verde (actually, noroios) din fata blocului, dar si de pe trotuar.

Ca posesoare de feline, ma declar deosebit de frustrata ca, spre deosebire de pisicile mele care nu-si extind etalatul fecalelor dincolo de ochii si nasurile co-locatarilor, cainii au privilegiul sa se etaleze in vazul tuturor – fie locatari, fie simpli trecatori.

Si asta nu e decat vina posesorilor. Cum sa te lase pe tine constiinta, frate, sa iti vezi podoaba canina cum se rahateste in drum si sa nu scoti punguta din buzunar, sa arunci mizeria la cos? Apoi sa continui sa te plimbi tantos, cu demnitatea nestirbita si cu pretentiile de obraz fin nestingherite? Ca vorbim aici de genul de oameni amatori de scheme piramidale cu carti, nu de tartani.

Asa, sa ne intoarcem la titlu. Visul meu e urmatorul: ca in Bucurestiul asta, pentru fiecare rahat canin necuratat din strada, vinovatul sa isi gaseasca pe presul din fata usii unul echivalent. Uman, canin, felin, are mai putina importanta sursa. Ce e vital e ca atunci cand ies pe usa sa se impiedice in acelasi tip de “noroc” pe care il lasa javra lor in strada.

Sa vedem cat le va conveni nesimtitilor un rahat lasat in drum atunci cand drumul duce la usa lor. Cat de norocosi se vor simti atunci.

Eventual si un biletel “Pe urmatorul il gasesti pe clanta“. Educatie cu forta, pe principiul “cui pe cui se scoate”. Pai nu?

shutterstock_86927872

Foto: Shitterstock… pardon Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Metallicat
  |   
  • Raluca Oda
   |   
   • Metallicat
    |   
 2. Elena
  |   
  • Raluca Oda
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
E 2016. Mai cred oamenii in schemele piramidale?

Raspunsul este, pe scurt: da. Pe Facebook, cel putin, da. Cumva, schemele piramidale inca mai atrag oamenii, cu toate ca...

Close