Pe mine nu ma mai incape vara

0 Flares 0 Flares ×

De cand ma stiu m-am lacomit la soare si la caldura. Am sorbit verile cu o pofta nesabuita, iar soarele torid mi-a fost cel mai bun prieten. Vara mi-e vacanta sufleteasca si fiecare zi, chiar si cele lucrate in corporatie, se cer savurate cum se cuvine, cu terase, escapade si cat mai multe momente petrecute in afara celor patru pereti.

Nu stiu ce mai caut eu in clima asta temperat-continentala, cu un anotimp defect (iarna) si doua asa-si-asa, de tranzitie, cand e clar ca eu sunt nascuta pentru un trai 100% varatec si despuiat de grijile frigului. Dar deja stiu cum sa subtilizez un pic mai multa vara decat ne este alocat in mod standard de catre mama natura.

A inceput usor-usor, cu vacante in iunie sau in august, dar in ultima vreme mi-am impins de tot vacantele peste granita anotimpului preferat. Luna septembrie e perfecta pentru evadarea pe plajele grecesti. Octombrie, ba chiar si noiembrie pot deveni luni de vara, daca sunt petrecute in Tenerife.

Asa ca, daca te uiti la ceas si e inca luna mai, inseamna ca trebuie sa mai fur niste vara inainte sa inceapa. De-aia Thassos pe final de primavara pare cea mai buna alegere. Ma duc sa ma scald in golfulete turcoaz inainte sa inceapa sezonul turistic. Sa plonjez in platouri cu fructe de mare si salate grecesti inainte ca romanii sa anexeze insula si in vara asta. Sa fiu printre primii care saluta pescarusii si aricii de mare.

Iar pe 1 iunie, cand o sa inceapa vara, o sa fiu deja mai bogata cu un teanc de amintiri estivale decat eram anul trecut pe vremea asta. Si tot asa, intentionez sa continui pana ajung la vara perfecta, de 365 de zile pe an.

shutterstock_157278785

Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Gita Viorel
    |   
  2. Mada
    |   
  3. Ana
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cand copilaria te ajunge din urma

O surpriza primita aseara m-a catapultat in bratele nostalgiei si m-a convins sa o impartasesc si cu voi. E vorba...

Close