Va plac Onlineritzele cu Farmec?

0 Flares 0 Flares ×

E vorba de echipa “Onlineritze cu Farmec”, condusa de Florica lu’ TVDece si alcatuita din Ruxa, Nebuloasa, Cristina, Diana, Zaineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi Mironeasca (si cu mine suporter oficial:D). Daca raspunsul e DA, sa stiti ca puteti sa ne sustineti in concursul organizat de Farmec, prin care putem petrece un weekend de rasfat la Sighisoara alaturi de cosmeticele noastre preferate.

Ce puteti face? Comment & ReTweet la postari, Like si Share pe pagina de Facebook pe care ne-am creat-o, un adevarat coltisor al fetelor pasionate de cosmeticele romanesti cu traditie si valoare. Cu alte cuvinte: buzz in jurul nostru, sa vedem cat de mult ne apreciati:D. Nu de alta, dar mai sunt 14 alte echipe feminine, aspirante la weekendul la Sighisoara. Si e musai sa castigam noi!

Cat despre produsele Farmec, numai de bine! Gama Gerovital Plant a avut parte de un review foarte recent pe acest blog, in cadrul careia m-am declarat incantata de comeback-ul Gerovitalului. Si promit mult mai multe impresii de la fata locului, de la Sighisoara, dupa ce castigam concursul!

Sa ne intelegem: CAND, nu DACA vom castiga :D

Gerovital Plant de la Farmec

Gerovital Plant de la Farmec

Gerovital Plant de la Farmec

Voi ce parere aveti de produsele Farmec? Ati avut ocazia sa le testati? Le preferati in fata brandurilor “de import”?

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. GraphisAdv
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
1.5 litri de Coca-Cola = 11 lei

Si cum browsuiam eu linistita ieri prin Auchan, ajung la ecuatia din titlu. Mai precis, oferta Coca-Cola pentru cumparatorii din...

Close