Un singur lucru nu-i poti lua unui barbat…

0 Flares 0 Flares ×

Veti vedea in materialul de mai jos CE anume. Click pe play pentru a vedea una din cele mai cool chestii pe care le-ati vazut pe blogul asta pana acum:

V-ati uitat, da? Bun, acum povestim:)

Am avut onoarea (pot spune asta fara sa exagerez) sa asist in ziua finalei Champions League, adica sambata trecuta, la toata desfasurarea de forte din Tabara de Reformare Heineken. A fost o zi minunata, fascinanta, obositoare, plina de incercari si pentru concurenti dar si pentru noi, cei care au asistat de pe margine la tot ce se intampla.

Totodata fost si cea mai impresionanta finala de UEFA Champions League pe care am vazut-o vreodata: pe un monitor imens, cu bere la discretie, cu o acustica ampla, intr-un restaurant care intrunea pana in cele mai mici detalii exigentele cerute de desfasurarea scenariului.

Nimic din filmuletul de mai sus nu este regizat, totul e pe bune, cei 21 de taberisti au fost munciti toata ziua in 4 workshopuri solicitante, plus cina romantica de dupa:)

Mihai Dragomir (inventatorul cardiomix, antrenorul din “Da jos burta”) a scos untul din ei timp de 2 ore,
Viorel Copolovici i-a pus la cratita, iar noi, de pe margine (organizatori, bloggeri, echipa de filmare&foto) am mancat ce-au gatit ei; ok, au mancat si ei, nu i-a lasat nimeni sa moara de foame
Sana Nicolau i-a invatat sa alcatuiasca buchete de flori, buchete care au fost luate dupa aceea si oferite partenerelor in cina romantica
Adina Necula i-a invatat sa calce la dunga, sa isi combine inspirat hainele si sa se imbrace cu gust.

tabara de reformaretabara de reformaretabara de reformare

La cina romantica, restaurantul Spadio de pe langa Universitate s-a potrivit perfect scenariului: au existat doua spatii distincte, cu intrari din doua strazi separate, astfel incat nici taberistii si nici prietenele lor nu au stiut ce ii asteapta cand au pasit in zona “romantica”. In cealalta jumatate au fost chematii prietenii concurentilor (nici macar ei n-au stiut ce se va intampla!) si noi, “spectatorii”.

Inainte de inceperea meciului s-au deschis usile intre cele doua jumatati de restaurant si lor le-a cam picat fata cand ne-au vazut intrand si mai ales cand au auzit acordurile imnului UEFA. Daca pentru noi a fost emotionant, imi imaginez ce-a fost in sufletul fiecaruia dintre ei.

Deasupra momentelor de reveal plana, pregnant, sentimentul ca pentru multi din acea sala, acel moment va fi fost cel mai impresionant lucru care li s-a intamplat in viata asta.

Mult timp dupa aceea am ramas cu senzatia ca am trait ceva cu totul iesit din comun – outstanding e cuvantul pe care zadarnic il caut in romana- iar pentru asta “vina” e doar a oamenilor extraordinari de la Oxygen PR, pe care ii admir dincolo de cuvinte. M-a impresionat teribil munca titanica, planificarea la secunda si atentia la detalii implicate de un asemenea demers organizatoric. Felicitari Ruxandrei Morariu si echipei, felicitari Heineken pentru ca s-a regasit in campania asta.

Si felicitari taberistilor ca au rezistat stoic la grele incercari cu final neasteptat.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Blogul Unui Motrean
  |   
 2. Ioana
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 3. Copila blonda
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 4. Tomata cu scufita
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Fotografia perfecta

Fotografia perfecta apare cand te astepti mai putin. De obicei te gaseste ea pe tine si nu tine cont de...

Close