De ce nu folosesc soferii bucuresteni transportul in comun?

0 Flares 0 Flares ×

De ani de zile, public shaming-ul bucurestenilor care nu-si misca fundurile de la volan ignora cealalta dimensiune a crudei realitati.

Da, avem cozi interminabile la semafor dimineata si seara. Centrul e blocat, traficul apocaliptic etcetera. Iar manevrele populiste de acordat gratuitati pe transportul in comun nu ajuta salariatul sa se imagineze mergand cu autobuzul la birou.

In cele mai recente stiri, iata de ce sistemul de transport public bucurestean n-o sa “castige” soferi de partea lui, oricat activism s-ar face pe tema asta.
aglomeratie-metrou-victoriei

Pentru ca nu avem conditii decente de transport in comun. Si, dincolo de argumente eco-urbanistice, stim cu totii ca reteaua de metrou n-ar face fata daca ar trebui sa preia, dincolo de cuantumul actual, si o parte din cei ce merg actualmente la serviciu cu masina.

In plus, dincolo de umilirea zilnica a calatorilor prin proceduri invechite si infrastructura neprietenoasa, perspectiva unui nou #Colectiv atarna de un fir de ata.

Asadar, nu va mai mirati de ce gasiti in fiecare dimineata cozi interminabile la semafor. Am avea cu ce sa mergem, dar cel mai probabil o sa evitam situatii ca cea de mai sus si o sa ne resemnam in spatele volanului, in altfel de jungla.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Dezinsectie Pret
  |   
 2. Studio Galati
  |   
 3. Inchirieri auto Bucuresti
  |   
 4. o femeie
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
calendar iesit din tipar
Inceputuri iesite din tipar

Nu prea am tratat problema pe blog, dar 2016 ne-a scuturat rau de tot. A fost si este un an...

Close