The girl runs on batteries

0 Flares 0 Flares ×

Da, scriu rar in ultima vreme. Intr-un fel e atunci cand dai mai multa atentie strainilor si problemelor de zi cu zi si ajungi sa-ti neglijezi familia. De data asta n-am publicat niciun anunt pentru ca sper mereu ca o sa ajung aici zilnic. In schimb, cand ziua si energia se termina, blogul ramane de multe ori singurul netaiat de pe lista cu lucruri de facut.

Si daca tot am mentionat energia, tre’ sa zic ca in ultima vreme mi se cam termina bateriile rapid. Si ale mele personale, si alea de pe E71. M-am tot plans de asta toamna incoace despre cum ma baga in depresie prematura moarte periodica, dar statornica a telefonului.

In calitate de unica si inconfundabila posesoare a minunatului gadget cu noua vieti, care a tot supravietuit apei din chiuveta precum si deselor aruncari, scapari si pocniri (da, am reusit sa-l scap de cateva ori fix in baltoace, ca sa primeasca si apa si soc in acelasi timp!) am decis ca pot face ceva in sensul asta. Asa am apelat la o baterie noua, in stilul oului lui Columb. Dar (atipic) n-am apelat la o baterie marca Nokia – din cauza pretului care rivalizeaza cu un ruj Chanel.

Am mers in schimb pe mana unui acumulator Momax la jumatate de pret si nu-mi pare rau. Noua baterie ma tine, in ritm de tastari furibunde, Twitter si browsing plus vorbit 1-2 ore pe zi la telefon, vreo 4 zile. Nu stiu cum s-ar comporta daca as fi mai blanda, dar banuiesc ca vreo 5 zile tot m-ar tine inainte sa crape. Plus ca, fiind sanatoasa tun, nici nu mai moare la maxim jumatate de ora dupa ce a dat primul semnal de “battery low” ci tine suficient incat sa-mi fac treaba in conditiile date.

Bateria nu e sesizabil mai grea decat cea originala, se incarca ok si isi face treaba intr-un mod in care eu ma intreb de ce naiba ar trebui sa platesc de doua ori mai mult pe una originala. Sper doar ca in timp sa nu-si piarda calitatile.

Onsite.ro, baterii de Vaio la jumatate de pret n-aveti?:) Ca la 600 de lei cat costa bateria originala extinsa la laptopul meu, rujurilor mele le-ar prinde bine un producator third party…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Oana.
  |   
 2. artistu
  |   
 3. ionut
  |   
  • ralucaoda
   |   
 4. Bucur
  |   
 5. Gamine
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
BlogTrip Timisoara

- al treilea Blogtrip, al doilea la care am participat (am ratat Blogtrip Suceava) - drumul Bucuresti - Timisoara a...

Close