The best thing since sliced bread

0 Flares 0 Flares ×

Sa ridice mana cel care se mai descurca, in perioada asta, prin traficul bucurestean fara Waze. Ce n-a reusit primaria sau sistemul semafoarelor asa-zis inteligente, reuseste o aplicatie de smartphone. Daca tii la timpul si la rabdarea ta, aplicatia asta e indispensabila, mai ales in vacarmul sarbatorilor de iarna, cand parca toata lumea se impiedica de toata lumea. Doar crowdsourcingul te mai salveaza de la blocaje de trafic.

Am efectuat si eu “a leap of faith” cand m-am lasat primele dati pe mana traseelor date de Waze, si cand am vazut ca scutesc minute bune de resemnare sau de draci, mi-am dezvoltat repede un reflex din a-l porni o data cu motorul masinii.

Ei, dar telefonul trebuie sa stea si el intr-un suport acolo, pe bord, ca doar n-o sa conducem cu el in mana. Din punctul asta de vedere, am avut in trecut doar experiente naspa. Am avut un suport care se fixa in grilele de ventilatie de pe bord, pe care am reusit sa il montez cumva invers, de nu se mai dadea dus de acolo, se blocase. Altul, pe baza de ventuza, cadea cand ti-e lumea mai draga si traseul mai… neclar.

Pana am dat de regele, seful, bulibasa suportilor de smartfon. Suportul care se baga in slot-ul de CD.

61CQBcCDB5L._SL1000_

Pentru ca, nu-i asa, cine naiba mai asculta muzica la CD cand ai usebeuri, AUX-uri, modulatoare, Google Music, Apple Music, Deezer, radio online sau, in cel mai rau caz, FM? Macul meu nici nu are CD player, blank-uri n-as sti de unde sa cumpar si, pana la urma, cu ce mp3-uri le umplu? N-am mai varat un CD in slotul ala de acum doua masini (#aroganta).

Asa ca un suport de smartphone care utilizeaza locul ala e absolut minunat. L-am comandat acum doua saptamani de pe Amazon, iar azi l-am instalat. E perfect. Minimalist, usor de instalat si de folosit, fara mecanisme greoaie, plasat exact unde trebuie, se potriveste de minune cu bordul Fietelului. Ce mai, cel mai bun lucru incoace de la painea feliata, cum zice americanul.

Nu i-am facut poza pentru ca telefonul era chiar in bord, dar va prindeti voi din imaginea de pe Amazon:

614gXQNaKXL._SL1000_

Also, jos palaria pentru livrarile de pe Amazon. Intotdeauna coletele mi-au venit la timp sau chiar mai devreme (livrarea asta era estimata pentru 18 decembrie), intr-o maniera care nu lasa loc la reprosuri. O fi un angajator controversat, dar e un prestator de servicii impecabil, de-aia are sens sa renunti uneori la magazinele online romanesti in favoarea unei comenzi pe Amazon.

Asa ca de acum traseele mele prin Bucuresti sunt mai usoare. Dupa ce mi-am luat o bucatica de masina, mult mai manevrabila in trafic decat una dintr-o clasa mare, acum si tehnologia e de partea mea. Daca as intalni si un dram de civilizatie in trafic, as incepe sa sper intr-o viata mai buna.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Lucian Petrescu
    |   
    • Raluca Oda
      |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Mall-ul, Peanuts Movie și luna decembrie

S-a făcut că am primit invitație la film. Să merg cu cei doi băieți ai mei. Și am acceptat bucuroasă,...

Close