Modalitati de a scapa de stres in 2016

0 Flares 0 Flares ×

Probabil ca nu sunt singura la care 2016 s-a revarsat cu tot cu taskuri si cu tot felul de chestii urgente si importante. Treaba aia cu “new year, new me” e de actualitate doar daca devine mantra, nu daca o stabilesti pe 1 ianuarie si apoi uiti de ea. Iar lupta cu stresul e zilnica.

Asadar iata niste modalitati concrete prin care imi propun sa lupt cu stresul in 2016:

 • Muzica chill. Imi place maxim RadioTunes – canalul de Lounge. Pentru ca, asa cum spunea si Vlad, e o muzica difuza, un whitenoise care uneori chiar contribuie la productivitate sau, dupa caz, creativitate. Sunt si alte canale pe acolo, iar varianta gratuita e decenta. Recomand.

radiotunes-icon

 • Carte de colorat pentru adulti. Au tot facut senzatie cartile astea si chiar voiam sa vad si eu despre ce e vorba, asa ca atunci cand Activia a aterizat ieri in vizita, impreuna cu cel mai fit Mos Craciun vazut de mine pana acum si cu un cadou care includea cartea asta, m-am bucurat tare mult! Daca va inspira, e redusa la Elefant.ro

gradina-secreta-carte-de-colorat-si-activitati-antistres_1_fullsize

 • Sedinte la SPA. Optiuni exista, de la sauna din WorldClass pana la nou-deschisul Therme. In plus, am primit o minunatie de voucher tip rasfat la Eden Spa de ziua mea si abia astept sa il revendic :)

shutterstock_116398363

Foto: Shutterstock

 •  Acceptare si auto-influentare. Oare daca incetezi sa te mai gandesti ca stresul iti face rau, asta iti poate influenta modul in care organismul raspunde la stres? Conform video-ului de mai jos, da:

Restul – alimentatie sanatoasa, sport, redus toxine, aer curat – le stiti deja...

La voi ce reteta antistres functioneaza?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Tags:
Comments
 1. Amy
  |   
  • Raluca Oda
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Eu si Fiat 500. Episodul 2 – luna de miere

Din episodul anterior: http://raluxa.com/fiat-500-2 Stiam unde ne vom petrece luna de miere inainte sa stim multe detalii despre "ziua cea mare". Nunta...

Close