Steve Jobs (2015)

0 Flares 0 Flares ×

Sorry, poate am ratat eu profunzimea filmului si a personajului, dar mie Steve Jobs mi s-a parut o insiratura de dialoguri, ceva in stilul (sper sa nu ard in iad!) telenovelelor.

Inteleg ca nu e un film-biografie ca celalalt, dar in afara de a romanta relatia cu fiica-sa (pun pariu ca in realitate ii pasa mult mai putin de ea), tot ce face e sa ne arate paleta de trairi de care era el capabil: de la furie, angoasa, stres pana la euforie. Toate inghesuite in schimburi accelerate de replici, musai pozitionate inainte de cateva din prezentarile lui teatrale. O sa vedeti momente intense, exagerate, de prin culisele acestor prezentari – si cam atat. Apropo, cele mai bune replici sunt cele din trailer.
 
steve-jobs-movie-poster-800px-800x1259-copy
 
Eu, una, m-am plictisit. Baiatul Dragut, care il admira nespus, a fost deosebit de incantat ca filmul s-a concentrat pe omul Steve Jobs si nu pe Apple. 

Da, mai completeaza cateva piese din puzzle, dar dupa ce i-am citit biografia, am o imagine destul de buna, mi-e suficienta aia. Plus ca pe Youtube gasesc niste “hidden gems” despre Jobs care sunt mult mai dinamice decat ditai productia cinematografica.

Filmul nu-mi aduce mare lucru in plus, dar cu siguranta va reactiva niste fanboys. Apreciez in special ca nu s-au chinuit sa il cloneze pe Jobs, Fassbender nu-i seamana foarte mult, mai ales in prima jumatate a filmului. Cealalta productie, din 2013, fusese de-a dreptul maniaca la capitolul “asemanari cu originalul”.

 

 

Filmul e adus in Romania de Ro Image si intra de maine in cinematografe. Sunt curioasa cata priza la public o sa aiba, acum ca a mai trecut hype-ul.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. top
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ce bine ca incepe sa dispara trendul cu blugi skinny!

Doua lucruri urasc cel mai mult la haine: chestiile care iti ascund talia si cele stranse pe picior. Desigur, intrucat...

Close