Start la #obiceiurisanatoase!

0 Flares 0 Flares ×

Te intrebam acum ceva vreme daca imi poti sugera acele obiceiuri sanatoase pe care un om isi e dator siesi sa le incerce intr-o viata. In primul rand vreau sa iti multumesc pentru sugestii daca ai comentat si sa iti reamintesc ca astept in continuare noi idei.

Nu se putea loc si moment mai potrivit ca obiceiurile prielnice mintii, trupului si sufletului sa se regaseasca pe acest blog. Vreau sa aduc in atentia ta lucrurile care mi-ar placea sa se regaseasca in rutina fiecaruia. Si, la fel de bine, lucruri care ar trebui facute macar o data in viata.

E timpul ca sportul, cultura, distractia, hrana sanatoasa, optimismul si pofta de viata sa-si dea mana pe acest blog si in viata mea. In urmatoarele luni, voi incerca sa identific cat mai multe #obiceiurisanatoase in campania sustinuta de Activia, in care am ales sa ma implic alaturi de alte cinci bloggerite si – indraznesc sa spun – cinci prietene: Florica, Ruxa, Nebuloasa, Tomata si Denisa. Impreuna vrem sa punem bazele unei “echipe de soc” a obiceiurilor sanatoase in blogosfera.

Sunt convinsa ca si tu faci ceva ce iti prieste, ce iti da o stare de sanatate si buna dispozitie. Poate e principala ta activitate sau poate nici nu-ti dai seama de asta, ascunzandu-o prea adanc intre micile rutine zilnice. E important sa scoti afara, la lumina, propriile tale obiceiuri sanatoase, sa le identifici si sa le cultivi. Sa iti fie mereu in orizontul vizual al prioritatilor si al gesturilor mici care contribuie atat de semnificativ la calitatea vietii.

Vreau sa iti spun de pe acum ca mi-ar placea sa ma insotesti in aceasta calatorie, sa imi dai feedback si propuneri noi la fiecare din obiceiurile sanatoase pe care le voi semnala aici pe blog sau pe hashtagul #obiceiurisanatoase de pe Twitter. Periodic ne vom auzi cu povesti noi, sper eu utile, care sa ne inspire sa le incorporam intr-o viata din ce in ce mai buna.

Mens sana in corpore sano engaged! Ce obicei sanatos imi sugerezi sa testez mai intai?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Ioana Dumitrache
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 2. coco
  |   
 3. Ana Q.
  |   
 4. Raluca Popa
  |   
 5. Andrei
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Jurnal de lucruri bune, sa se adune

E frumos sa ti se intample o insiruire de lucruri bune, cu conditia sa tii ochii larg deschisi si sa...

Close