Somnul meu are gusturi muzicale dubioase

0 Flares 0 Flares ×

De cand fac sport, dorm bustean. Nu mai cant in somn, asa ca subconstientul meu meloman este fortat sa gaseasca alte modalitati de a-si exprima pasiunea.

Asa se face ca ma trezesc cu tot felul de melodii dubioase in cap. Nu sunt neaparat dubioase in sine, ci prin asocierea cu starea mea nocturn-onirica si faptul ca in timpul zilei nu le ascult si nu m-am intersectat cu ele de cine stie cand. Nu degeaba se zice ca in timpul viselor, inconstientul isi face ‘de cap’ si culege cam ce vrea el dintr-o mare balta de amintiri si informatii stocate random…

De exemplu, intr-o dimineata m-am trezit fredonand foarte pronuntat in gand urmatoarea melodie

Se pare ca am avut o intreaga perioada retro, pentru ca in alta dimineata, curand dupa aceea, m-am trezit facand ANALIZA PE TEXT a versurilor din “De-ar fi sa vii” a Mihaelei Runceanu. Analiza literara a versurilor pe care, aparent, le stiam! Pentru ca, desigur, cu asta e firesc sa iti incepi ziua.

Well, perioada retro a mai fost cum a mai fost. Dar azi dimineata se pare ca m-am trezit intr-o alta etapa. Una in care ziua mi-a fost intampinata cu acordurile ample ale celui mai nou hit semnat Alex Velea:

Se ingroasa gluma, pasamite:)

Un lucru e cert: ziua in care o sa ma trezesc in acorduri de manele o sa fie cea in care ajung de urgenta la psiholog.

shutterstock_140396806
Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cum faci companiile sa iti raspunda la cererile de job sau internship?

Am primit ieri, 'pe adresa redactiei, urmatorul mail. E de la un student care a tot trimis mailuri, cerand internshipuri...

Close