Sea Rex in 3D la IMAX

0 Flares 0 Flares ×

Cu super grafica si efecte 3D, Sea Rex te face sa te simti ca intr-un acvariu digital. M-am simtit pur si simplu teleportata in Terra de acum 200 de milioane de ani (eu fiind in copilarie si o mare pasionata de dinozauri). Si daca in vacanta am inotat in ape clare printre bancuri de pestisori si meduze, acum m-am plimbat printre liopleurodoni, elasmozauri sau ichtiozauri ai caror colti iti zbarlesc parul de pe ceafa.

Privind Sea Rex te simti mic, mic si intelegi ca omenirea n-a ocupat decat o farama din timpul si spatiul planetei. Mie mi-a parut rau ca n-am apucat sa vizitez Muzeul Stiintelor Naturale din Londra (unde s-a filmat o parte din documentar), atunci cand am avut ocazia. Dar sper ca o vizita la Antipa, cat de curand, va compensa intr-o mica masura acest regret.

Dupa Galapagos si Space Station, Sea Rex imi consolideaza dependenta de documentare spectaculoase, vazute in 3D pe un ecran urias. Practic as urmari o intreaga Teleenciclopedie acolo, sambata de sambata, ca pe vremuri.

PS: maine 22 septembrie este aniversarea Cinema City si biletul la IMAX costa 10 lei, asa ca poti profita de ocazie pentru a merge la unul din filmele ce ruleaza in ziua respectiva.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
No Responses
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Mesaj important pentru tine!

Esti la serviciu. Tastezi incruntat(a) un mail sau esti calare pe un proiect. Ridul acela de deasupra nasului, intre sprancene,...

Close