Saptamana dinozaurilor

0 Flares 0 Flares ×

Saptamana asta ma bantuie dinozaurii. Coincidence? I think not!

Jurassic World

Am fost miercuri la premiera Jurassic World de la IMAX. Ce pot sa va spun e ca regizorul chiar are o mare afinitate pentru sange si e foarte generos cu scenele sangeroase. Pe alocuri are accente de thriller-horror destul de greu de “digerat”, avand in vedere ca filmele anterioare din franciza erau mult mai soft.

De data asta personajul central este Indominus Rex, creat in laboratoare pe baza unui cocktail genetic care il face imbatabil: ucide din placere, se camufleaza si isi controleaza functiile organismului pentru a nu putea fi gasit prin semnale termice. Daca prima jumatate a filmului e destul de usor de urmarit, pentru ca actiunea abia demareaza, in partea a doua filmul livreaza o adevarata supradoza de dinozauri de toate dimensiunile, formele si speciile. Atat morti cat si vii. Sa va asteptati si la o scena tip Godzilla, cu bataie intre dinozauri supradimensionati, dar si la plot holes pentru toate dimensiunile de imaginatie.

Actorii sunt destul de eye-candy, mai ales el, acest Indiana Jones al dinozaurilor care trece de cateva ori pe langa botul sangeros al lui Indominus.

 

Dino Parc

Update: vezi aici care sunt impresiile mele despre Dino Parc Rasnov.

Daca nu ma insel, se deschide azi si e cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei se deschide vineri. Maine dau si eu o tura sa ma intalnesc cu cei 45 de dinozauri in marime naturala, gazduiti pe o suprafata de 1,4 hectare. Dino Parc Rasnov este o zona de agrement si un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetatii, in apropiere de Cetatea Rasnov. Parcul este deschis vizitatorilor in fiecare zi, in intervalul 09.30 – 20.00. Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii.

dino parc rasnov

Revin cu detalii dupa vizita. Ce-i drept, dupa experienta Jurassic World n-o sa mai fiu la fel de senina, ca si in film se plimba lumea vesela prin padure, pana sa ajunga pranzul lui Indominus…

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
No Responses
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Arome care te trimit inapoi in timp

Poate cele mai puternice asocieri care mi se fixeaza in memorie sunt cele legate de mirosuri. Deseori, simtul olfactiv ma leaga...

Close