Romanii si statul la coada in aeroport

0 Flares 0 Flares ×

Poza de mai jos e facuta in aeroport, la plecarea din Barcelona. Eram la terminalul 1 din aeroportul El Prat, intr-o zona cu holuri inguste care ghideaza vizitatorii spre porti. In spatele panoului de sticla din stanga era poarta de la care urma sa decoleze Tarom-ul nostru.

IMG_0932

Cu toate ca avionul urma sa fie full, balamuc mare nu era la poarta. Zborul se anunta unul plin de expati, oameni de afaceri, expozanti la MWC, presa, vizitatori – in niciun caz capsunarii bronzati, reintorsi la vatra care populeaza de obicei reintoarcerile din Spania.

Si totusi, inainte ca personalul aeroportului sa deschida procesul de imbarcare sau chiar sa ajunga la poarta, se formase coada asta. Oameni care stateau in picioare, inghesuiti unii in altii, blocand un coridor intreg pentru ca… ?

Eu una nu-mi explic. De ce ai vrea sa suferi un disconfort atat de mare ca sa ajungi intr-un avion in care oricum vei ajunge, pana la urma? Ce aglomeratie incerci sa previi? Ce te motiveaza sa stai asa la coada, de parca aeronava ar pleca fara tine?

Englezii sunt ironizati ca fiind mare amatori de stat la cozi, dar cred ca romanii au un loc binemeritat in fruntea clasamentului celor mai disperate popoare, meritand toate ironiile legate de asta. Nu suntem doar disperati, ci si lipsiti de consideratie fata de cei din jur – va dati seama cati trecatori erau incurcati de incolonarea asta bovina.

In plus, scriind asta, mi-am adus aminte de terminalul de plecari de pe Henri Coanda, cu recent inauguratul sau punct suplimentar de Security Check, unde e in permanenta pustiu – asta in timp ce vechiul punct se “lauda” cu o constanta aglomeratie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. bloodie
  |   
 2. george
  |   
 3. ambrozie
  |   
 4. Neptun
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ganduri dupa Mobile World Congress 2015, Barcelona

Probabil ca ati remarcat ca am disparut de pe la butoanele blogului in ultima saptamana. Am fost plecata la Mobile...

Close