Unde trag linie la responsabilitatile domestice?

0 Flares 0 Flares ×

Baieti si fete, voi cum va impartiti sarcinile in casa? Jumi-juma, in sensul ca ‘acum spal eu vasele, data viitoare o faci tu‘ sau ‘hai sa intindem impreuna rufele‘? Sau pur si simplu aveti niste linii de responsabilitate definite foarte clar dupa ce v-ati dat seama care sunt afinitatile fiecaruia?

Intreb pentru ca, fara a intentiona sa-l pun pe Baiatul Dragut intr-o lumina proasta, eu am senzatia ca am tras lozul nenorocos din punct de vedere domestic. Desigur, ma si victimizez putin, ce femeie scapa ocazia sa o faca? In plus, ma ajuta maxim prezenta menajerei in casa, o data pe saptamana.

Dar, intr-o casa locuita de doi adulti si o pisica, am cam picat prada propriului instinct care dicteaza ca, daca vreau ca un lucru sa iasa bine, ar trebui sa il fac singura. Asa am ajuns sa colectez taskuri dupa taskuri in timp ce Baiatul Dragut duce viata buna: tavita pisicii parca arata mai bine daca o curat eu, hainele nu se calca singure, am optiunea sa duc infamele sosete purtate la spalat sau sa le admir pe covor.

Sunt insa lucruri la care nu cedez, oricat ar tergiversa el situatia tragand de timp pana sa le faca. In mod special se impune o sarcina pe care nu stiu cata lume o baga in seama, dar pentru mine e capat de tara, mai ales ca se intampla in baie. Eu am incoronat-o regina refuzurilor mele domestice si pica 100% in atributiile partenerului de viata. Chit ca ma apuc sa bat cuie sau sa dau gauri cu bormasina in locul lui, la lucrul asta nu renunt.

Dragii mei, va prezint dovada mea suprema de rebeliune domestica, sarcina pe care n-o sa o preiau niciodata, locul in care Baiatul Dragut e pe cont propriu: inlocuitul hartiei igienice in suport!

Toilet paper holder

Sursa foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. mike
  |   
 2. Irina Radu - Donighevici
  |   
 3. Bogdan
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 4. Andreea
  |   
 5. catzaua
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Iubire la feminin in luna Martisorului

Decembrie este luna cadourilor. Mai nou, februarie este luna iubirii, iar martie a fost demult incoronata luna femeii. Dar eu...

Close