Programul Activia la final. Start la vacanta!

0 Flares 0 Flares ×

Recunosc ca nu mi-a fost usor sa ma tin in fiecare zi cu sfintenie de exercitiile primite de la trainerul personal, de la stillist si de la nutritionist, dar sontac-sontac am reusit sa traversez programul Activia de 14 zile.

Lucru care m-a facut, odata pentru totdeauna, sa realizez ca vedetele (alea consacrate, nu gasculitele de pe la noi) sau orice alte persoane care trebuie sa aiba in permanenta grija de imaginea lor nu au o viata foarte usoara, pentru ca strictetea unui regim de viata sanatos se resimte mai ales cand il asterni pe termen lung.

Oricine poate avea un imbold de a-si schimba viata in bine pentru o saptamana, doua. Dar ma intreb cati din noi ar face fata daca ar trebui sa traiasca ani la rand asa, cu meniuri calculate cu grija, cu portie zilnica de exercitii fizice, cu tendinte obligatoriu asumate in moda si stil, cu…

Nu e usor sa iti schimbi viata in bine, poate asta justifica si premiile pe care Activia le pune la bataie in cadrul Programului de 14 zile – mai multe aflati pe site, evident.

Am descoperit de la Serban Gologan retete noi si bune – nu devin eu vreo Masterchefa, dar o salata cu brânză Gorgonzola, mere şi salată cu nuci, niste pachetele cu somon si ghimbir sau o supa crema de praz si cartofi sunt niste variatii fericite in meniul cotidian. Am aflat de la Marius Nedelcu niste exercitii simple pentru zona lombara, coapse interioare, umeri, relaxare si multe alte tips&tricks care, in timp, isi vor dovedi eficienta cu o singura conditie: sa ma tin de ele! Iar Ailin Ibraim m-a “chinuit” zilnic, vreme de doua saptamani, cu sfaturi despre moda de care bugetul meu, devotat renovarilor imobiliare, nu va reusi sa se tina, dar pe care le tin minte pentru viitoarele sesiuni de shopping.

Pe site sunt momentan 7.751 de utilizatori inscrisi. Mi-ar placea sa vad ca, pana pe 31 iulie cand se termina campania, macar 10.000 de oameni s-au inscris sa primeasca sfaturi de cea mai buna calitate care, urmate cu grija, sa le transforme viata in bine.

Eu fug sa imi mut continutul apartamentului in bagaje – natura m-a desemnat drept nu doar un calator cu bagaje uriase si grele, dar si drept un impachetator in ultimul moment. Iar pe voi sper sa va prinda cheful de viata sanatoasa:)

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Alexandra
  |   
 2. Marius
  |   
 3. Elena
  |   
 4. Bijuterii
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Rockerita de ocazie

Sa zicem ca vine concertul ala unde ti-ai imaginat intotdeauna ca solistul o sa te cheme pe scena, din mii...

Close