Pret de o seara, noua Silva a unit blogosfera

0 Flares 0 Flares ×

In blogosfera bucuresteana consumatoare de evenimente circula o glumita a carei autoare ma recunosc: la orice eveniment cu bloggeri trebuie sa fie minim 2 braileni. In 9 cazuri din 10, teoria  mea se verifica: eu, Elena, Andrei, Andreea, Doru, celalalt Andrei (mai de departe, asa), Ciupy samd – exista suficiente combinatii posibile incat sa se completeze schema braileana chiar si la intamplari in cerc restrans, cum ar fi rapirea de la Midocar sau testarea de servicii medicale la Medas.

Eh, ne distram si noi in timp ce se incheaga o mini-comunitate (brailenii) in cea mare (blogosfera).

Saptamana trecuta, un brand de bere a dus la alt nivel chestia asta cu micile comunitati locale intr-un eveniment.

Nu stiam ca, ducandu-ma pe inserat la MNAC pentru evenimentul de relansare Silva, ma voi intalni cu Oradea, cu Timisoara, cu Sibiul, Clujul, Brasovul, Hunedoara, Harghita si asa mai departe. A fost o surpriza placuta, ca de fiecare data cand bloggerii din afara Bucurestiului scurteaza distantele si batatoresc poteca pana in Capitala (chit ca o fac in cadrul unei campanii sau nu).

(video marca Haotik)

Practic noua Silva, renascuta din Spiritul Transilvaniei, a unit pentru o seara blogosfera celor patru zari:

Silva este o bere simbol pentru Romania, personalitatea ei inspirandu-se din spiritul fiecarui oras. Spiritul inseamna ceea ce oamenii creaza impreuna, esenta lucrurilor care dainuie peste timp si care poarta amprenta traditiei si a armoniei. Cu ocazia evenimentului de relansare, Silva si-a provocat publicul sa descopere spiritul Transilvaniei printr-un experiment aparte. In cadrul evenimentului, artisti locali de renume au reconstruit imaginea sticlei Silva prin franturi de imagini care ilustreaza spiritul oraselor din Romania.

PS: Gasiti in numele frumoasei provincii Transilvania denumirea unei beri de calitate. Exact! Eu nu vazusem jocul de cuvinte pana in seara respectiva:).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Daniel
  |   
 2. Andrei Laurentiu
  |   
 3. Daniela
  |   
 4. Popescu Alexandru
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Hai sa iesim la un cico langa strung!

Ma uimeste in ultima vreme trendul industrial din peisajul monden bucurestean. A inceput timid cu Fabrica, loc de glorioase RoBlogFest-uri...

Close