O experienta traumatizanta cu Posta Romana

0 Flares 0 Flares ×

Apropo de povestea asta, am si acum in minte cea mai recenta experienta cu Posta Romana, candva inainte de Craciun. Comandasem de pe dx.com (a bon entendeur salut) niste chinezarii pentru rafturile din baie si, dupa o viata de asteptare, mi-a sosit intr-un final tidula in cutia postala.

Primul soc: era lizibila! Chiar intelegeam oficiul postal la care trebuie sa ajung, precum si orele de functionare. In fine, a durat ceva sa ma reculeg, asadar cateva ore mai tarziu eram in fata Oficiului Postal 39 Business (nu radeti, chiar asa se numeste, desi nu difera cu nimic de restul).

Eram pregatita sufleteste. Inhamata cu suficienta rabdare sa fac fata hoardelor de victime care isi asteptau pachetele din strainatate, de Sarbatori. Functionarelor acrite de faptul ca trebuie sa lucreze in perioada asta, cand toata lumea isi face cumparaturile si decoreaza brazi. Sau ca trebuie sa lucreze in general. Aveam la mine apa, gustari si ceva de citit.

shutterstock_99299456

Foto: Shutterstock

Am intrat si, spre surprinderea mea, m-am trezit fata in fata cu un ghiseu liber.

– Buna ziua, am o recomandata din strainatate.

Fatalele cuvinte n-au intarziat sa se faca auzite:

– La colega.

Imi face semn ca spre stanga. Ma indrept spre al doilea ghiseu, liber si el. Deja imi tremurau genunchii masurandu-mi norocul si vazand ca nu, functionara nu facea altceva. Dimpotriva, mi-a cerut imediat buletinul si, dupa cateva momente, mi-a dat sa semnez intr-un registru, apoi mi-a inmanat un plic gros.

Pe scurt, am fost in and out in mai putin de un minut dintr-un oficiu postal, inante de Craciun. Trebuie sa invat ceva astronomie, sa aflu si eu ce planete s-au aliniat.

Va intrebati, poate, unde e trauma. Pai cum mai merg eu acum la posta, dupa ce au setat asemenea standarde? Macar de-ar fi fost prima oara.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. fabian
  |   
 2. Amy
  |   
 3. Alejandra
  |   
 4. o femeie
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Eu si Fiat 500. Episodul 1 – Bologna

Citit mai intai prologul: http://raluxa.com/fiat-500-1/ Prima data cand am pus mana pe un Fiat 500 a fost pe meleaguri la...

Close