Da sau nu pensatului masculin?

0 Flares 0 Flares ×

Numai mie imi par comic-penibiluti barbatii pensati? In ochii mei, barbatii nu reusesc sa poarte cu demnitate o pereche de sprancene corectate la cosmetica.

Nici nu inteleg de ce o fac, in primul rand. Ok, sprancenele sunt printre primele detalii pe care le remarci la cineva, dar asta nu inseamna ca Feti-Frumosii trebuie sa se transforme in Ilene Cosanzene. In afara cazurilor izbitoare de monobrow, cand e justificabil sa pui penseta la treaba ca sa faci poteca deasupra radacinii nasului, eu nu cred ca barbatii au nevoie de ajustari – mai ales cand se ajunge la redesenat forme, arcade si contururi.

shutterstock_187576388

Foto: Shutterstock

De ce? Pentru ca oricat de rugged si de macho ai fi, devii amuzant cand apari asa in public, cu sprancenele tale perfect conturate si desenate, ba chiar si vopsite.

pluck-3

Sursa foto

Si totusi, trendul se raspandeste cu viteza cu care ai spune “Au!”. Am vazut pana acum nenumarate exemple de “asa nu”. Doar prin salile de sport cate misuna! Cu cat mai musculos individul, cu atat mai subtiate si mai cosmetizate sprancenele, de nu poti sa te uiti in fruntea lui fara sa te umfle rasul.

Dar show-biz-ul e mediul unde se intampla cu adevarat des treaba asta. Cel mai la indemana exemplu: simpaticul actor Justin Baldoni, cunoscut noua pentru rolul lui Rafael Solano din “Jane the Virgin”, se penseaza cu pasiune.

Justin Baldoni

Chiar nu inteleg de ce o face, mai ales ca pe vremuri reusea sa arate deloc penibil cu sprancenele lui groase, dar departe de a fi catalogate inestetice:

6248_1_35281

Dar hei, it could be just me… Sa fiu eu in urma vremurilor? Voi ce verdict dati: da sau nu pensatului masculin?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Amy
  |   
 2. o femeie
  |   
  • Raluca Oda
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Reclama care m-a facut sa fierb oua

Si tot in sfera culinara, pe mine ma rupe in doua reclama aia la President cu chef-ul care fierbe un...

Close