Pana cand nu te iubeam – Pink Martini

0 Flares 0 Flares ×

Sunt usor impresionabila de folclorul vechi romanesc si interpretarile de calitate. Am scris despre Lie Ciocarlie si am plans sambata seara cand l-am auzit pe Aurel Niamtu, concurentul de 64 de ani din iasi, cantand Blestemul Mariei Tanase la Vocea Romaniei.

Asa ca nu va puteti imagina cum am ramas cand am auzit asta. Pink Martini cantandu-i alt blestem de iubire Mariei Tanase. Merita una din pauzele voastre:


Ce influente turcesti se contureaza in interpretarea ciudatei si vibrantei Storm Large! Mie imi erau asscunse, camuflate in cantecul original de orchestratia folclorica si suflul de tango:

Pana cand nu te iubeam / Dorule, dorule / Unde ma culcam dormeam / Dorule, dorule / Dar acum ca te iubesc / Dorule, dorule / Nu pot sa ma odihnesc / Dorule, dorule / Ies din casa sa ma duc / Dorule, dorule / Nu stiu incotro s-apuc / Dorule, dorule / Saraca inima mea / Dorule, dorule / De la tin’ nu se mai ia / Dorule, dorule.

…Muzica ce ma face sa vreau sa traiesc alte vremuri.

Pink Martini concerteaza la Bucuresti pe 15 octombrie si am un feeling ca vor canta si piesa asta. Si ca momentul va fi magistral.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Ana-Cristina
  |   
 2. Raluxa
  |   
 3. kellogs
  |   
 4. Oana
  |   
 5. Iury
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Blue screen of death: istoria ecranului albastru

Scris de Gabriel Oprescu, Link Academy Cine nu a auzit de ecranul albastru? Orice utilizator de Windows l-a întâlnit cu...

Close