Noul Redds si curiozitatea berii cu lamaie

0 Flares 0 Flares ×

Probabil ca apa plata cu lamaie nu mai e la moda zilele astea, caci vad aparand pe piata si prin meniurile teraselor din ce in ce mai multe sortimente de bere cu lamaie, targetate catre publicul feminin. Pana si sustinatorii Zilei Barbatului s-au indurat sa se adreseze reprezentantelor sexului frumos, amestecand ceva limonada in bere.

Bautoarele sortimentelor cu lamaie stiu ca ceea ce se intampla in sticla nu e chiar adevarul adevarat, ci mai degraba un cocktail bericios si dulce-acrisor, menit sa propteasca femeile pe aceeasi baricada cu masculinele halbe de “gust puternic si amarui”. Nici gradele, slava domnului, nu sunt aceleasi: cele mai multe beri de femei au intre 2 si 4% alcool.

Am vazut recent ca s-a relansat Redds, prima astfel de variatiune bahica de pe piata romaneasca. E atat de veterana in galantarele autohtone incat a avut timp si de-o rebrandare, si de-o reasezare a ingredientelor astfel incat sa iasa mai in fata susmentionata lamaie.

 

Ce ma uimeste e ca stiu sigur ca inainte era consumata deopotriva de ambele sexe, iar acum e targetata strict catre femei. De la semnatura de brand “Iti satisface curiozitatea” pana la vizualurile campaniei, strict feminine, alcoolemia redusa, dopul care iese cu un simplu twist, accentuarea gustului de lamaie si decorurile de pe eticheta, totul se adreseaza urmaselor lui Venus.

Ma intreb daca va avea succes acest produs. Nu e nici cal, nici magar. Nici bere adevarata pentru el, nici apa minerala cu lamaie pentru ea. Sau, mai degraba, e cate putin din ambele, cat sa schimbi un pic gustul serilor de vara tarzie. Si cat sa aiba EA un raspuns la intrebarea LUI, cand iesiti in oras: “Draga mea, nu bem si noi o bere?”

Sa ma anuntati si pe mine daca Redds va satisface curiozitatea. Si gustul, evident. La mine in frigider se anunta a fi o aventuriera de-o seara. Poate in alte frigidere se pune o frumoasa relatie pe termen lung.

Iar curiozitatea mea tipic feminina ramane, deocamdata, insatiabila:)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. doru
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 2. Florin
  |   
 3. zoologika
  |   
 4. Copila blonda
  |   
 5. zoologika
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Soc si groaza! Soareci in vitrina unui magazin din Budapesta

Mai tineti minte episodul cu Fornetii si sobolanii miscatori din vitrina? Se intampla si la case mai mari si mai...

Close