Despre Nescafe Dolce Gusto Drop si colaborarea cu will.i.am

0 Flares 0 Flares ×

Fix cand ma pregateam mai cu spor pentru vacanta de vara (o fi septembrie la noi, dar eu sper sa gasesc Creta in plina continuare a sezonului estival), mi-a batut la usa un “vestitor al cafelei” de la Nescafe Dolce Gusto.

Venise sa imi povesteasca despre noua asociere de imagine intre Nescafe Dolce Gusto si will.i.am (intotdeauna mi s-a parut ciudat cum isi scrie numele, si complicat de retinut/reprodus), intr-o campanie menita sa sarbatoreasca reinventarea clasicului prin creativitate.

Faimosul si multi-premiatul producator muzical a devenit ambasador global Nescafe pentru a demonstra puterea creativitatii de a reinventa clasicul atat in industria muzicala, cat si in universul cafelei. Se pare ca ne asteapta niste materiale video in care mesajul creativitatii in muzica se combina cu cel al creativitatii in cafea, probabil ca pe pagina de Facebook Nescafe o sa luam la cunostinta cu noutatile.

Cu ocazia asta, am facut cunostinta cu noul (pentru mine, cel putin) espressor Nescafe Dolce Gusto Drop. Il vazusem in promotie la Mega Image, dar pana nu l-am privit cu atentie n-am inteles metafora de design, faptul ca evoca o picatura ce curge intr-o ceasca de cafea. 

Nescafe Dolce Gusto Drop

Ce mai, arta pe blatul meu de bucatarie, unde pana acum vietuise, longeviv, Pinguinul. Il am de cinci ani – am trecut, practic, prin trei locuinte impreuna si l-am lasat cu drag si pasiune sa ma stoarca de banii pe capsulePinguinul a facut sute de cafele fara sa cracneasca, fiind un companion loial al diminetilor mele.

Acum, Picatura (suna a brand de lipici, dar trebuia sa adaptez numele noului espressor intr-o porecla) se dovedeste a fi ruda high-tech si foarte artsy a Pinguinului.

Nescafe Dolce Gusto Drop

Marea noutate e faptul ca Picaturii ii pot predefini cantitatea de apa pe care sa o foloseasca la cafea, ca sa nu il mai supraveghez dimineata, cand mai bag si un mic dejun, pe multitasking. Apas pe cantitatea de apa dorita si se opreste singur – sau il pot opri eu mai devreme, manual.

Nescafe Dolce Gusto Drop

Nescafe Dolce Gusto Drop

Designul Picaturii e cu totul deosebit. Arata ca un robotel inteligent, nu zici ca face parte din tagma electrocasnicelor. Comenzile sunt de tip touch screen, daca nu stii principiile de functionare deja s-ar putea sa para ciudat, dar dupa Pinguin m-am adaptat cu usurinta.

Nescafe Dolce Gusto Drop

Rezervorul de apa e mult mai incapator – faci 3-4 cesti lejer dintr-o alimentare – si ocupa jumatate din baza.

Nescafe Dolce Gusto Drop

Si, desi ocupa mai mult loc pe blatul de bucatarie, isi merita spatiul revendicat. Efectul pe care il creeaza este impresionant: sleek este cuvantul pe care il caut (si nu-l gasesc in romana).

Nescafe Dolce Gusto Drop

Daca pozele mele nu-i fac cinste, gasiti aici fotografii mai destoinice, precum si mai multe informatii despre Drop.

Cat despre cafea, m-am obisnuit deja sa caut pe site-ul lor si prin magazine noutatile, pentru ca mereu lanseaza cate o aroma noua. Preferatele mele sunt Ristretto, Espresso Intenso si Cortado. Cu ceaiurile nu prea ma impac, iar specialitatile care au nevoie de cate doua capsule nu mi-s mereu la indemana, pentru ca se termina prea repede.

Nescafe Dolce Gusto Drop

 

Nescafe Dolce Gusto Drop

Nescafe Dolce Gusto Drop

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Diana
  |   
 2. Amy
  |   
 3. Studio Galati
  |   
 4. Miruna
  |   
 5. (modificat)
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Divertiland, 2016 update

Am revenit in Divertiland, un loc pe care il consideram destul de aglomerat pe timpul verii, fiind invitata la aniversarea lor...

Close