Menajera noastra nu stie ca existam

0 Flares 0 Flares ×

In fiecare saptamana, in aceeasi zi, la aceeasi ora, eu si Baiatul Dragut avem fix aceeasi conversatie:

– Ti-am zis sa o suni! De ce n-ai sunat-o? intreb eu, nadusind frustrari

– De ce nu mi-ai adus aminte? Crezi ca eu nu vreau acelasi lucru ca tine ? Crezi ca imi place sa te vad asa? vine replica lui.

– Hai sa o sunam acum! Stiu ca e tarziu, ca va dura pana o vedem aici, dar macar sa stim de unde incepem!

– Nu putem sa sunam femeia acum, e sambata la pranz!

Ei bine, de vreo 3 luni ne chinuim sa luam o menajera pentru ca micul imperiu imobiliar in care ne desfasuram timpul liber si pe care il numim “acasa” cu drag sa poata straluci ca un proverbial bec fara ca asta sa imi omoare o zi intreaga din weekendul pe care oricum simt ca il merit prea mult si il traiesc prea putin.

Nazuim amandoi dupa atingerea fermecata a unei menajere – eu, pentru ca 90% din munca imi revine mie intr-un mod inechitabil de aranjare a taskurilor domestice si el – pentru ca 90% din debitul verbal aferent curateniei ii este adresat lui.

Si cum menajera asta exista, dar nu stie deloc ca existam, lucrurile s-au impotmolit in etapa in care sambata dupa sambata, privind cocoloasele pufoase de praf de prin casa si zoaiele de ploaie murdara de pe ferestre, ne aducem aminte ca trebuia sa o fi contactat ceremonios, sa ne fi facut introducerea, sa fi chemat femeia ca sa ii explicam ce vrem, ce putem oferi, cand e cea mai buna zi de realizare a operatiunii de externalizare a curateniei si tot asa.

menajera

Daca m-as teleporta direct in momentul in care ii predau mopul, ar fi grozav. Dar partea asta de introducere ma omoara cu zile, asa ca i-am delegat-o Baiatului Dragut sau, cum ar trebui sa i se mai spuna, Baiatului Uituc. Oricum, lead-ul (ca sa zic asa) este al lui, menajera fiind recomandata de o prietena din “ramura” lui de anturaj si, deci, e firesc sa o contacteze el. Ceea ce inca nu s-a intamplat.

Asa ca, saptamana de saptamana, admiram multumiti o casa bec, la care am muncit de ne-au venit fiecaruia spumele la gura, in timp ce sambata, cand ne dam seama ca urmeaza corvoada saptamanala, avem discutia de la inceputul articolului, la finalul careia conchidem ca luni, la prima ora, sunam femeia si initiem procedura de imprietenire.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum eu, o fiinta extrem de teritoriala, cu un incredibil simt al proprietatii, imi voi ceda teritoriul saptamanal catre cineva cu puteri depline de stergere, aruncare, ordonare si igienizare. Momentan vreau doar acel prim contact: vreau sa fie sunata si sa afle ca in Iancului, undeva la etajul 7, exista doi oameni si o pisica ce au neaparata nevoie de ea.

Noroc ca pana ajung la menajera (sau ea la noi) am ajutoarele de nadejde: noua gama de produse de curatenie Triumf si Nufar de la Farmec, produse care ma ajuta sa mentin casa luna fara sa ma spetesc din cale afara. Mai ales acum, in preajma curateniei de Paste, probabil ca as fi cedat nervos daca nu erau produsele Fermecate sa ma ajute (si ma consolez cu gandul ca, oricum, menajera care nu stie ca existam e incredibil de ocupata in perioada asta, deci tot pe Triumf & Nufar & Raluxa ar fi picat greul).

(sursa foto)

Si pentru ca Nufar si Triumf sunt de toata isprava, exista si un concurs pe regiuni prin care se obtin discounturi la cumpararea produselor. Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a Farmec.

In absenta sau prezenta menajerei, va doresc spor la curatenie alaturi de produsele fermecate! :)

In calitate de Ambasador Farmec, va invit pe pagina Romance cu Farmec! Veti gasi acolo povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi. In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur. Check it out!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. iYli
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Filme noi de vazut in cinematograf (2)

Reiau seria recomandarilor de filme pentru cinefilii care nu ezita sa batatoreasca pragul cinematografelor, atat in timpul saptamanii sau in...

Close