Men in Black 3

0 Flares 0 Flares ×

Men in Black 3 avut aseara premiera internationala, iar eu m-am numarat printre invitatii care, cu riscul de a fi perchezitionati, au ajuns in sala Samsung Imax din Cinema City Cotroceni. Si n-am regretat.

Men in Black 3 e un film reusit. Are un scenariu suficient de inteligent incat sa te tina in priza vreo doua ore, o actiune abil desenata ce include chiar si calatorii in timp, un Will Smith mai expresiv ca niciodata, cu un umor foarte fresh. Singurul aspect pe care nu l-am apreciat la adevarata sa valoare – extraterestrii reusesc sa fie si mai scarbosi decat in partile precedente!

Ce mi-a placut in mod deosebit, dar nu se evidentiaza in trailer, e personajul “cvintdimensional” Griffin si abilitatea sa de a explora toate posibilitatile, toate scenariile ce se pot derula dintr-un anumit moment incolo, intr-un prezent continuu. Ma rog, nu intru in detalii, vedeti voi.

Am vazut Men in Black 3 in 3D si pot sa va spun ca are suficiente efecte tridimensionale incat sa merite sa il vedeti cu ochelarii fumurii pe nas, la Imax – mai ales la caderea lui Will Smith. In plus, a beneficiat si de o campanie draguta in social media.

Multumesc Cinema City si Oxygen PR pentru invitatie!

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Paul
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
De ce sa nu-ti iei apartament in bloc nou. Episodul 19351

Ok, n-au fost atatea episoade aici pe blog, dar daca te afunzi in problematica blocurilor noi ce au rasarit pe...

Close