Un gand de martisor

0 Flares 0 Flares ×

In saptamana martisorului (1-8 Martie) sarbatoriti-va femeile. Iesiti cu ele, faceti-va timp pentru ele. In loc sa ne uitam la barbati (ei oricum n-au habar ce si cum) hai sa ne sarbatorim singure. Hai sa ne facem timp pentru noi si pentru femeile speciale din viata noastra.

Cand ai vorbit ultima data cu prietenele tale ALTFEL decat prin SMS sau Facebook? Cand ti-ati facut timp sa va vedeti “ca fetele”, fara ca asta sa implice sa iesiti cu baietii intr-un double date?

Cand v-ati scos in oras mama / sora just because? La cinema, cofetarie, SPA, n-are importanta unde.

Dar un getaway / city break cu fetele? Ar fi chiar asa ingrozitor sa ne lasam jumatatile acasa?

Colegele de birou, cand se iese la o barfa savuroasa? Nu trebuie neaparat sa fie in saptamana martisorului, dar de ce sa amanati pe un altadata care poate nu mai vine niciodata?…

Cred ca, in momentul asta cand suntem bombardati cu obiecte – de la cel mai banal martisor de tinichea pana la cel mai pretentios produs cosmetic sau gadget – cel mai valoros martisor pe care il putem darui cuiva e timpul nostru. Eu stiu ca nu l-am daruit suficient si il pierd, imi scapa printre degete. Acus-acus clipesc si s-a dus si primavara asta.

shutterstock_359279252

Foto: Shutterstock

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Roxana Călinescu
    |   
    • Raluca Oda
      |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Azi e ziua aia in plus

Ca blogger longeviv ce ma aflu, ma pot lauda cu al doilea an bisect pe care il consemnez aici. Asa ca...

Close