Mai am 14 zile pana la vacanta…

0 Flares 0 Flares ×

…si stiu ce fac cu ele. Da, de azi in doua saptamani plec in Thassos sa-mi trag sufletul dupa iarna asta lunga si complicata, dupa toate schimbarile astea din viata mea care m-au bulversat si carora am tinut mortis sa le tin piept fara sa rasuflu vreun pic usurata. Acolo, in capitala absoluta a zenului, intentionez sa servesc o saptamana de vis, cum doar la greci stiu ca gasesc.

Dar pana atunci, cel mai bun lucru pe care pot sa il fac pentru mine este sa incep chiar de azi (ca tot e luni, ziua dedicata inceputurilor) programul de 14 zile pe care Activia l-a lansat la inceputul lunii mai si care urmareste starea de bine, sanatatea, si buna dispozitie.

Cand am incheiat campania #obiceiurisanatoase, cei de la Danone au promis ca nu vor abandona cruciada pentru o viata sanatoasa, iar Programul Activia este continuarea acestei misiuni. In ce consta programul? Este o platforma-concurs in care te inscrii si primesti, timp de 14 zile, sfaturi zilnice legate de nutritie, sport si stil, functionand ca un coach personal pentru un lifestyle sanatos si rasplatit cu premii.

Scopul celor 14 zile nu este sa slabesti, Programul Activia neinsemnand o dieta ci o “refacere” a stilului de viata. Este, daca vrei, un program de “wellness” simplu si foarte accesibil oricui.

La dispozitia ta sunt trei specialisti care iti trimit pe mail, timp de 14 zile, taskuri & sfaturi despre nutritie, sport si stil, practic zicandu-ti ce sa faci ca sa te simti mai bine. Sfaturile sunt complet realizabile si la indemana ta (adica nu iti recomanda nimeni meniuri sofisticate si exercitii complicate).

Ambasadoarea programului este Emilia Popescu, pe care eu mi-o imaginez ca pe o guvernanta care ma va trage de mana si ma va motiva pe tot parcursul programului.

Disponibil pana la finalul lunii iulie, programul rasplateste cele mai fidele utilizatoare (printr-un punctaj exprimat in inimioare:D) cu o excursie oriunde in lume, in limita a 2000 de euro. Si chiar daca nu castigi premiul cel mare, ai parte de discounturi la produsele Activia si de mici alte premii (carti de bucate, mingi de gimnastica, produse Avon, vouchere de cumparaturi). Pentru a castiga premiile trebuie sa fii cat mai activa in comunitatea pe care Activia deja o construieste acolo.

Eu incep de azi programul Activia. Mai am 14 zile pana la vacanta, voi puteti castiga o vacanta de vis urmand programul, dar in primul rand veti avea beneficii legate de propria sanatate si buna dispozitie. Saptamana viitoare, la jumatatea programului de 14 zile, tragem linie si vedem cum ne simtim dupa prima saptamana, cat de realizabile sunt taskurile si cat de multe inimioare am adunat. Cine mai e cu mine?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Element
  |   
 2. denissa
  |   
 3. Stefan
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 4. Stefan
  |   
  • kellogs
   |   
 5. Oana
  |   
 6. kellogs
  |   
 7. Alina
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Stai asa, de ce exista reclame la cinematograf?

N-am descoperit apa calda, insa de obicei merg la Cinema City, unde, pe langa faptul ca poti vedea filme si...

Close