LG, 3D, HD si GH

0 Flares 0 Flares ×

Trebuie sa recunosc ca daca nu imi amintea Nihasa in seara asta de petrecerea LG de prezentare a noului televizor cu tehnologie 3D si a inca unuia extrem de subtire (pe care nu mai stiu cum il cheama), as fi ratat ocazia de a ma compromite definitiv la GH (Guitar Hero). Dar sa o luam agale, cu inceputul:

– LG a lansat primul televizor HD cu tehnologie 3D. In Romania stocul este momentan epuizat, in conditiile in care bijuteria e vreo 2000 de euro. S-au vandut toate cele 100 de bucati aduse in prima transa. Zicea cineva de criza?

– ca sa vezi 3D ai nevoie de ochelari (ceea ce poate fi destul de incomod pe termen lung) iar distanta optima e 2 metri (cam mica pana si pentru sufrageriile comuniste din apartamente). Incepi sa pierzi imaginea de la 10 metri incolo, deci no huge living room action.

– problema cea mai serioasa tine de continut. Unde gasesti continut 3D? Ok, ai cateva filme (Avatar, Alice in Wonderland, How to train your dragon) dar adevarul e ca orice consumator isi doreste televiziune in 3D (vezi buzz-ul creat de anuntul ca World Cup 2010 va fi transmis 3D). Ori, la noi, abia gasesti cateva posturi care emit in HD (din cate stiu ProTV, TVR, Eurosport). Ma gandesc ca daca dai 2000 de euro pe televizor si iti cocoti ochelarii pe nas iti doresti sa vezi si reclamele in 3D, cel putin la inceput…

– apropo de ochelari, urmatoarele modele de la LG nu vor mai avea nevoie de ele

– si tot generatiile urmatoare vor putea sa faca oarece conversie de la continut 2D la 3D, fara efecte spectaculoase. Atunci sa te tii! Reclame, stiri (inclusiv alea de la ora 5), “Dansez pentru tine”, “Nora pentru mama” si alte capodopere audiovizuale vor fi de neratat:)

– in ritmul in care se anunta ca vor evolua echipamentele cu tehnologie HD, bijuteria testata in seara asta va fi in maxim un an doar un banal televizor primitiv, numai bun de pus un mileu crosetat pe el:)

– m-ar tenta chiar si asa unul, mai ales ca se poate conecta la internet wireless si are port USB pentru filme. Imaginea 3D este incredibila, de o calitate dincolo de orice asteptari.

Cat despre Guitar Hero, spre marea mea rusine, n-am obtinut decat 23% in concursul de la party, ca solist la melodia asta:

Ma duc sa exersez in fata oglinzii:):)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Victor Dulu
  |   
 2. alinacst
  |   
 3. ralucaoda
  |   
 4. gigel
  |   
  • ralucaoda
   |   
 5. Lily
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ghicitoare

Cine sta pe marginea drumului, face semn soferilor si ii opreste ca sa produca bani? Hint: de obicei gasesti mai...

Close