Lesinata dupa fructe (2)

0 Flares 0 Flares ×

In timp ce va povesteam ieri despre iaurturile cu fructe, ma pregateam sa ajung la #blogtail in Cafepedia, unde niste barmani foaaarte draguti asteptau reprezentantele de seama ale blogosferei feminine.

Si nu oricum, ci cu multe cocktailuri de fructe. Imaginatia si creativitatea lor m-au surprins foarte placut: ajungea sa le spui fructul preferat si iti sugerau un cocktail pe baza acelui fruct :)

Asa m-am declarat fana a zmeurei (as putea sa zic ca a fost vedeta aseara, alaturi de pepene si capsuna) si am primit o dedicatie cafepedica:

Caipirinha cu zmeura

  • piure de zmeura zdrobit manual,
  • sirop de zahar,
  • o cantitate rezonabila de vodca
  • multa gheata pisata.

A iesit cocktailul perfect pentru vara, nu foarte dulce dar care cu nadejde “te duce”.

Nu m-am oprit la propria-mi creatie, ci am continuat cu shoturi flambate priceput (am mai mentionat cat de draguti sunt barmanii?) si cu degustarea celorlalte cocktailuri de bloggerite, in combinatii care de care mai atragatoare. As putea spune ca a fost o seara de pileala dulce si fructata.

Si cum Cafepedia a promis ca pastreaza amintirea petrecerii #blogtail printr-un meniu special ce contine toate bauturile de aseara, nu uitati sa cereti o Raluxa data viitoare cand mai treceti prin cafenea.

Multumesc Roxana pentru invitatie si Cristina pentru poze. Fotografii cu bloggeritele usor alcoolizate gasiti pe Facebook.

Cocktailul lui Pyuric. Contine tequila!

Materia prima pentru cocktailuri. S-a lasat devorata in forma natur :)

Un cocktail pe baza de capsuni

Fructe!

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
No Responses
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Bloggeritele, de la A la Z!

Ca tot m-a inspirat #blogtail la o sueta cu bloggeritele in seara asta... Se tot zice de blogosfera feminina ca...

Close