Lacul de unghii: sidefat sau mat?

0 Flares 0 Flares ×

Prietenele de la Farmec, acest brand pentru care mi-as dori sa lucrez daca as locui in Cluj, n-au stat cu mainile in san in primavara asta, ci au produs niste noutati absolut interesante. Una din ele este o simfonie de 7 culori transpusa in lacuri de unghii: noua gama Farmec Collection, perfect adaptata la tendintele verii.

Pornind de la ambalajul actualizat si pana la coloritul viu, noile oje sunt diferite de ce stiati, dar foarte reusite. Va spun asta sigur pentru ca in cadrul colaborarii cu Farmec am primit si eu cele 7 nuante – brusc sertarul cu produse dedicate manichiurii arata mult mai vesel si colorat – si am constatat ca sunt atrasa de nuantele mate ca musculita de bec, in timp ce pe cele sidefate le tratez cu o admiratie respectuoasa, dar fara sa ma apropii. Dupa care mi-am dat seama ca si pana acum am ales exclusiv nuante mate pentru unghii si ca n-am mai pus un sidef de nu stiu cand.

Ba stiu de cand: toamna trecuta, cand mi-am facut singura oja, am pus si sidef in sticluta. Pe aia am folosit-o cu mandrie asa sidefata cum era, dar daca m-ai pune sa repet experienta, parca mi-as confectiona un produs mat. Probabil are legatura cu faptul ca unghiile mele sunt destul de scurte. Niciodata nu reusesc sa le cresc suficient de lungi incat o nuanta sidefata de lac de unghii sa nu arate de parca un copil tembel s-a jucat cu oja mamei. Mereu se exfoliaza pe drum, se rup, se subtiaza, arata si se comporta tare.

Stiu ca teoretic ar trebui sa le dau vitamine, suplimente minerale dedicate, bai de uleiuri calde cu vitamina A si ricin sau cine stie ce alte remedii mai mult sau mai putin naturiste. Dar cand iau vitamine, unghiile ma tin fix pana la ultima pastila, dupa care se rup, ramanand fidele naturii lor anemice. Iar in privinta tratamentelor cu ulei… sa va vad pe voi facand asta regulat, seara. Viata e prea frumoasa ca sa ne obosim cu asemenea aspecte.

Asa ca, pana m-oi hotari sa imi pun unghii false, apelez la nuante mate de oja si ele fac situatia sa para intentionata. Noroc ca se poarta unghiile scurte si viu colorate, asa ca pana una-alta sunt pe trend, mai ales cu noua gama Farmec Collection, pe care v-o recomand cu caldura, in caz ca va doriti o delicioasa variatie coloristica in privinta manichiurii.

In calitate de Ambasador Farmec, va invit pe pagina Romance cu Farmec! Veti gasi acolo povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi. In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur. Check it out!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Monica
  |   
 2. Elena Puzdrea
  |   
 3. NailGlaze
  |   
 4. addicted
  |   
 5. Abigail Smycken Handmade
  |   
 6. Razvan Gavrila
  |   
 7. Regina Buburuza
  |   
 8. Diana
  |   
 9. Raluu
  |   
 10. Alina
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Inevitabil, Barcelona

O concluzie dupa discutiile din ultima vreme: a ajunge in Barcelona e o certificare. E acel moment cand demonstrezi ca...

Close