Jurnal de Cluj Brands Tour: plec catre un altfel de Cluj

0 Flares 0 Flares ×

Se pare ca, inevitabil, cel putin o data pe an ajung in orasul cu farmec. Din fericire, asta se intampla in cele mai frumoase circumstante, anul asta nefacand exceptie.

Alina si Razvan de la tvdece.ro, blogul clujean cu care ma tot amuz de 3 ani incoace, au vrut (si au reusit) sa organizeze anul asta cea de-a doua editie Cluj Brands Tour: un tur al brandurilor cu care se mandreste orasul si, implicit, locuitorii sai.

Asadar in urmatoarele zile o sa am acces, alaturi de alti bloggeri invitati, la un altfel de Cluj decat cel disponibil, in mod uzual, la vizitat de turisti. Un oras cu valori puternice, un oras caracterizat prin brandurile sale care – sunt convinsa – vor reusi sa transmita mai departe mandria locala. Ca tare as aduce o portie zdravana inapoi la Bucuresti!

O sa urmeze aici, pe blog, un Jurnal de Cluj Brands Tour in care vreau sa notez, in primul rand pentru mine dar si pentru voi, impresiile din vizitele si surprizele pe care ni le-au pregatit gazdele. Nu vor fi advertoriale, vor fi relatari ale experientei mele din salba asta de interactiuni. Recunosc, n-am mai trait niciodata ceva similar: un sir sustinut de episoade “how it’s made” cu branduri romanesti. Abia astept sa dobandesc perspectiva asta noua.

Gata, ma duc sa imi fac bagajele, drumul e lung pana in inima tarii. La capatul lui, insa, ma asteapta (re)intalniri cu bloggeri prieteni si o sumedenie de noi amintiri frumoase.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel Athos, Bistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor.


 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Georgiana
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ce am mai facut in ultima vreme

O recapitulare scurta a unor chestii misto care mi s-au intamplat in ultima vreme:   ***   Am vazut Resident...

Close