Intelegerile lui Iohannis

0 Flares 0 Flares ×

Noiembrie 2014. Iohannis este ales presedinte, iese la rampa si spune ca a inteles mesajul alegatorilor.

Noiembrie 2015. In urma tragediei de la #Colectiv, lumea se revolta in strada. Iohannis iese la rampa si spune ca a inteles mesajul societatii civile.

Februarie 2016. Iohannis declara ca aplicarea legii in cazul evacuarii trustului Intact este o banala chestiune administrativa. Isi ia zeci de mii de unlikeuri pe Facebook, apoi iese la rampa si declara ca a inteles mesajul oamenilor de pe Facebook.

Screen_Shot_2016-02-20_at_09_54_14

Sursa: Facebrands

As fi tare curioasa sa aflu cam ce a inteles el, de fapt. Pentru ca niciodata nu intra in detalii, mereu zice “am inteles” si se retrage, de nu-l mai vezi si nu-l mai auzi cu lunile. Sa dea mai multe detalii de data asta.

Pentru ca eu ma tem ca intelegerile lui Iohannis sunt in alta parte, cu alti oameni, dictate de alte interese. Nu ale poporului roman.

Si da, unlike-urile de pe pagina lui de Fb sunt relevante. Pentru ca sunt fix ale votantilor lui, ale oamenilor care nu doar au pus stampila, dar au convins si pe altii. Numitorul comun intre cele trei situatii descrise mai sus este reactia in forta a societatii civile – aceiasi oameni care l-au votat au iesit si in strada, s-au indignat si pe Facebook.

iohannis-pe-fb

Sursa: kmkz.ro

Un lucru sigur nu a fost inteles la Cotroceni – ca “oamenii de pe Facebook” sunt de fapt societatea civila, alfabetizata si cu acces la internet. Daca nu evidentele, macar echipa de comunicare sa il invete asta, dar ea prefera in mod jalnic sa stearga comentarii in loc sa reactioneze asumat si corelat cu mediul.

In incheiere, va rog sa va uitati pe niste video-uri din noiembrie 2014. Hai, ca uitarea e fireasca si trebuie sa ne aduca ceva aminte cata teapa ne-am luat, raportat la speranta, entuziasmul si incordarea pe care le-am traversat cu totii atunci.

 

 

Klaus Iohannis a pierdut internetul. Si peste 10.000 de like-uri

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Arial, negru, 10

Pentru ca e vineri seara si zilele astea s-au intamplat multe, inchei saptamana corporatista cu un gand. Atunci cand vine haosul...

Close