In curand, aplicatia raluxa.com pe telefonul tau Nokia

0 Flares 0 Flares ×

Nu e inca gata, e la aprobat in Ovi Store:) Aplicatia de Symbian a blogului e facuta cu manuta mea si contine articolele din feed, stilizate frumos. Ce-i drept, e mai mult pentru ego, avand in vedere ca URL-ul blogului poate fi accesat fara probleme pe orice smartphone si pe orice sistem de operare. Sa nu mai vorbim de feed, care la fel, sta la dispozitia tuturor:).

Aplicatia e creata prin Ovi App wizzard, un tool descoperit zilele astea care iti permite sa iti convertesti blogul sau profilul pe retele sociale intr-o aplicatie pentru Symbian.

Practic Nokia iti pune la dispozitie un instrument prietenos care iti poate aduce un reach in plus pe partea de audienta pe mobil.

Eu cel putin am creat aplicatia in doi timpi si trei miscari. M-am descurcat prin meniul intuitiv fara sa ma bage nimeni in dileme tehnice. Mi-am personalizat logo-ul, headerul, culorile, textele. Datele de profil mi-au fost cerute abia la final, asa ca nu m-am impiedicat in ferestre inoportune de login.

Din Ovi App Wizzard aplicatia e trimisa la aprobat si la publicat pe Ovi Store (in stadiul asta ma aflu eu acum), de unde ulterior poate fi descarcata via web sau mobil. 

Nu stiu exact pe ce telefoane merge si pe ce nu, dar sunt curioasa cum o sa functioneze aplicatia raluxa.com pe Symbian, asa ca atunci cand va fi gata o sa va invit sa testati si sa dati feedback. Evident, oricine isi poate face aplicatii de blog, Facebook, Flickr sau ce optiuni mai sunt disponibile, dupa care sa le publice pe Ovi Store. Ba chiar se pot monetiza cu reclama.

Si o intrebare: exista ceva asemanator si pentru iPhone sau Android? Am impresia ca doar Chinezu are aplicatie de iPhone. Alte aplicatii de mobil pentru bloguri mai stiti?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Andrei
  |   
 2. Raluca Popa
  |   
 3. Radu
  |   
  • Raluca Popa
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Nu mai inteleg Bucur Oborul

Nu inteleg ce mai e: magazin, bazar, mortaciune? In Bucur Obor, un magazin cu o identitate chestionabila, inca se mai...

Close