Inceputuri iesite din tipar

0 Flares 0 Flares ×

Nu prea am tratat problema pe blog, dar 2016 ne-a scuturat rau de tot. A fost si este un an al schimbarilor profunde, fortate cumva din exterior, de circumstante independente de vointa noastra. Ca un rollercoaster ne-a zgaltait, ne-a coborat si ne-a redresat abrupt inainte sa ne pierdem cu firea.

Pe scurt, am vandut apartamentul din Iancului. A fost dureros, dar ne-am despartit de apartamentul cu vedere panoramica si balcon imens, luminos, plin de plante. Trebuia, nu mai era de stat acolo din cauza minunatei sistematizari de pe Iancului, care ne-a lasat fara locuri de parcare.

Asadar, am plecat de acolo decisi sa cumparam un apartament intr-un bloc nou, unde sa avem locuri de parcare dedicate, ca sa nu mai trecem prin situatii absurde, generate de primarie, stat, sistem in general.

Povestea cautarilor imobiliare e extrem de lunga si n-as putea sa o relatez fara o doza serioasa de frustrari, dar recent am ajuns la o formula castigatoare in ceea ce priveste viitorul nostru camin. Cel putin asa sper acum, cine stie ce mai apare. Keep your fingers crossed for me!

Nici cu joburile n-a fost pe roze,nici la mine nici la Baiatul Dragut, dar toamna a adus noi inceputuri pentru amandoi. Eu raman in aceeasi companie, dar imi dau un nou ‘challenge’ care, sper eu, imi va aduce noi satisfactii pe plan profesional. Cum ar veni, plantez noi seminte care vor rodi frumos, pe un teren fertil.

Asadar, octombrie vine cu santier la casuta cea noua si, in acelasi timp, cu un debut profesional . Si cum prietenii ne sunt la curent cu cele mai recente provocari, au apelat repede la incurajari… iesite din tipar.

Asa se face ca am primit cadou doua calendare: de perete (pentru casuta) si de birou (pentru noul job) – personalizate cu pozele dragelor noastre Sara si Leia, cele care mereu ne aduc zambetul pe buze, chiar si cand suntem mega suparati.

calendar iesit din tipar

Ce e  deosebit e ca aceste calendare incep chiar de acum, din octombrie, si o sa ma insoteasca all the way pana la final de 2017, cand sper ca o sa pot trage linie peste un an mai linistit si plin de satisfactii decat a fost 2016. E un mod foarte dragut de a marca noi inceputuri.

Despre cei de la Iesit din Tipar mai trebuie sa stii ca pot realiza in orice tiraj, oricat de mic, si toate produsele se personalizeaza de la zero. Inclusiv calendarul meu care are 14 luni :) dar si agende, carti de vizita, tot ce se poate printa digital. Ii gasesti pe site si pe Facebook, in caz ca vrei sa afli mai multe.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Miruna
  |   
  • Raluca Oda
   |   
 2. Ana Precup
  |   
 3. Inchirieri auto
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Despre Nescafe Dolce Gusto Drop si colaborarea cu will.i.am

Fix cand ma pregateam mai cu spor pentru vacanta de vara (o fi septembrie la noi, dar eu sper sa...

Close