Hey Hotspot Coffee,

0 Flares 0 Flares ×

Update: aparent am vazut eu stramb. S-au mutat din locatie acum ceva vreme, iar noii locatari, cei cu frappucino-ul cel marsav, se cheama Bicicleta Bio.

Cand imi cumpar o specialitate de cafea (fie ea si frappucino) ma astept sa existe SI CAFEA in reteta, nu doar pudra mediocra de ciocolata care nu face decat sa indese zahar in mine.

De fapt uite, o simpla cautare in Google imi confirma banuiala – ca un frappucino are 3 ingrediente de baza: espresso, lapte si gheata. La astea se adauga bling-uri de genul sirop de vanilie sau alte atrocitati de care m-as lipsi atunci cand as da comanda.

Ca sa faci un frappucino, ingredientele de baza sunt prelucrate cu aparatura de-aia sofisticata, cum aveti si voi in dotare. Deci n-aveti nicio scuza, din punctul meu de vedere, sa serviti simulacrul ala de frappe din pudra de ciocolata la borcan, fara pic de coffeine kick sau de gust autentic. Simulacru ce costa 7 lei dar nu face, de fapt, 2 bani.

Iar cand intreb daca respectiva “cafea” are zahar, ma astept sa ma preveniti inainte ca E DULCE pentru ca folositi o pudra banala de ciocolata, incarcata de zahar, cumparata la borcan. E de inteles cand fac asta fast foodurile care n-au timp sa prepare un frappucino pentru ca au de asamblat burgeri sau de prajit cartofi, dar nu voi, un loc unde se serveste cafea organica.

Sorry pentru dedicatie, dar asta se intampla cand privezi un om de cofeina pe care si-o cumpara si iti bati joc dandu-i un bors dulce, ciocolatos, vag inghetat, la schimb.

IMG_0048

This is not fucking coffee.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
#MaximizeSMRo: valoarea unei conferinte de online e data de calibrul speakerilor

Nu prea am mai scris in ultima vreme despre evenimente online pe blog, dar pe LinkedIn va puteti pune la...

Close