Gunoi

0 Flares 0 Flares ×

Sunt aia care la bloc ciocanesc si gauresc peretii cu bormasina cat e ziua de lunga, se cearta pentru locuri de parcare atribuite nu oficial de primarie ci neoficial de legea primului venit, baga o bere in parcare si un gratar pe garaje, taie porcul in fata blocului, asculta manele, cresc caini pe scara blocului, monopolizeaza lifturile.

Sunt aia care se vaita ca n-au bani si mor de foame dar in hypermarket indeasa carucioare intregi de mancare, menite sa umple intestinul prioritar. Si dupa aia ajung la spital cu indigestie.

Sunt cei care isi iau credit pentru un televizor si care cumpara telefoane furate din Obor. Care nu au nicio retinere in a se zgarci achizitionand falsuri de la care pretind calitatea originalului.

Sunt cei care isi fac un obicei din a se duce la mall doar pentru a fi “vazuti” si pentru a manca la KFC. Nu-i vezi niciodata plecand dintr-un mall cu pungi de cumparaturi pentru ca hainele si le cumpara din Europa si Dragonul Rosu, pe motiv ca in engros e aceeasi marfa la preturi mult mai bune.

Sunt cei care mananca in Ikea si ocupa masa dinainte, sa fie siguri.

Sunt cei care arunca gunoi pe fereastra si lasa bradul dupa sarbatori pe scara sau in lift.

Sunt cei care au schimbat Dacia Berlina pe Logan si au impresia ca nu trebuie sa se dea pe banda 1 pe autostrazi si drumuri nationale din fata altor masini. “Sa ma depaseasca!”

Sunt cei care tin o bata de baseball in masina, sa fie asigurati in caz ca se iveste ceva. Ca un fel de Casco pentru violenta.

Sunt cei ce claxoneaza dupa milisecunda si isi tuneaza masina cu accesorii din targul Vitan.

Sunt cele care isi scutura covoarele in geamurile tale, gatesc mancaruri greu mirositoare cu geamul larg deschis, umbla cu tocuri pe gresia din apartament. Au parul permanent si citesc reviste de doi bani si doi neuroni.

Sunt cei ce sparg seminte, beau bere la PET, urla “Muie Steaua” sau “Muie Dinamo” fara discernamant si finete, isi sug dintii, se scobesc intre dinti cu unghia crescuta special de la degetul mic.

Cei pentru care o masa rafinata la restaurant se compune invariabil din ceafa de porc cu cartofi prajiti si salata de varza.

Sunt cei care, atunci cand sunt in toane bune, isi bat nevasta satisfacuti peste fundul invelit in capot inflorat. Cand sunt in toane rele doar isi bat nevasta.

Sunt cei care mananca pe plaja gogosi si porumb fiert, sparg munti de seminte si beau bere ieftina, lasandu-si urmele trecerii cat se poate de vizibile.

Apropo, sunt cei dupa care ati curatat toamna asta.

In SUA se numesc white trash, adica patura sociala alba de calitate inferioara, marcata de incultura, rezidenta in suburbii ieftine sau chiar in rulote.

In traducere libera gunoi alb. Dar cum la noi nu exista segmentare rasiala intre alb si negru si suntem prea catolici sa ne impartim in romani si tigani , la noi oamenii astia ar trebui sa se cheme doar gunoi.

Si da, si ei voteaza iar votul lor este egal cu al tau.

Poate asta explica multe in tara asta. Daca nu va explica nimic, tratati-l pur si simplu ca pe inca un vaiet lung, nesfarsit.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Emanuel
  |   
 2. Pisica Roz
  |   
 3. Mihai Motrescu
  |   
 4. Ana
  |   
 5. kellogs
  |   
 6. catalin
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Concurs: de Valentine’s Day castiga un webcam Logitech HD

Hai la multi ani de Valentine's Day, toata lumea! E oare un sacrilegiu fata de sarbatorile autentic romanesti sa urezi...

Close