Sunt bloggerita cu Farmec Natural

0 Flares 0 Flares ×

A trebuit sa vina o parte din stafful Farmec de la Cluj si sa lanseze oficial o gama noua de produse si o campanie pentru femei pentru ca eu sa aflu ca Muzeul Antipa gazduieste o cafenea foarte frumoasa si luminoasa (intrarea e prin spate, nu pe partea cu accesul in muzeu!).

Am ajuns acolo intr-o frumoasa dimineata tarzie, la lansarea gamei Farmec Natural:

Erau acolo si fetele de la Farmec (inclusiv Alina, dar si doamna Jofi, la fel de energica si tanara cum o stiam!), bloggerite, presa de specialitate, precum si ambasadoarea oficiala Farmec Natural, Giulia Anghelescu. O voce puternica si o prezenta placuta si mereu zambitoare, despre care sursele imi soptesc ca ar fi si complet lipsita de fite sau alte vedetisme.

Cu ocazia lansarii Farmec Natural a fost anuntata oficial si campania “Romance cu Farmec”, prin care brandul isi propune sa recunoasca si sa sustina femeile puternice de ieri si de azi.

Farmec este o marcă eminamente feminină. Încă de la numele atât de sugestiv pentru acel nu-știu-ce pe care îl are fiecare femeie și până la produsele sale dedicate în principal acestora, Farmec are datoria dublă de a-și concentra atenția asupra acestora. Și mai mult decât atât, adăugându-i dimensiunea spațială, Farmec este dedicată româncelor.

Iar Farmec crede cu tărie că, urmând exemplul femeilor care au dus numele României mult mai departe de granițe, fiecare româncă este o eroină în propria viață, indiferent dacă vorbim de carieră sau de viața de familie, de succes profesional sau de construcția unei instituții personale reușite. Și mai crede că, vorbind despre fiecare dintre ele, româncele pot deveni mai puternice și mai energice, mai încrezătoare și mai mândre de ce iese din mâinile lor în fiecare zi.

Dincolo de vorbele frumoase, campania Romance cu Farmec este o celebrare a femeilor. Bineinteles, nu se putea lansa mai frumos dpdv al timingului decat in luna martie, dar campania se desfasoara pe tot parcursului anului 2013. Pe romancecufarmec.ro veti gasi interviuri cu cele mai importante si inspirationale prezente feminine din Romania, dar si un concurs cu premii lunare in produse Farmec, totul culminand premiul cel mare: o excursie de Dragobete in 2014, oferita de Eximtur.

Campania va fi sustinuta si de 10 bloggerite printre care se numara si subsemnata, asa ca ne vom mai auzi pe tot parcursul anului cu subiecte legate de un brand in care cred cu tarie si de care deja ma simt puternic legata afectiv. Pana una alta, m-am apucat deja sa testez noua gama Farmec Natural si primele impresii sunt wow. Abia astept sa revin cu un review detaliat, pentru ca noile produse chiar merita dezbatute pe indelete.

In calitate de Ambasador Farmec, va invit pe pagina Romance cu Farmec! Veti gasi acolo povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi. In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur. Check it out!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Aniela Deby
  |   
 2. nouatigaraelectronica
  |   
 3. Fritz
  |   
 4. Razvan Gavrila
  |   
 5. Andreea
  |   
 6. NailGlaze
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Alarmismul stirilor si prajitura Almondy

Si daca tot vorbim in ultima vreme de televizor si prajituri, ma intreb cati dintre voi au vazut stirea asta...

Close