Formatii atat de hipsteresti, incat nici pe YouTube nu exista

0 Flares 0 Flares ×

Cand nu e trist, e amuzant efortul hipsterilor de a iesi cu orice pret din tipare. Ma gandesc ca trebuie sa duca o viata foarte trista, asa alternativa cum e ea. Nu cred ca e usor sa mergi prin cele mai ciudate locuri, sa porti cele mai dubioase haine, sa mananci si sa bei tot felul de bizarerii si sa asculti o muzica aflata la periferia gusturilor umanitatii. Si sa iubesti tot ce e diferit, in principal DOAR PENTRU CA e diferit.

Banuiesc ca un metric de succes in randurile histerimii este obscuritatea unei trupe, direct proportionala cu gradul ei de ‘atractie’. De multe ori am auzit niste nume de trupe atat de bizare, incat nici nu stii ce sa mai crezi (uite aici cateva). Dar chiar si cele mai anti-mainstream nume din ecosistemul muzical hipsteresc au acolo o melodie – doua pe YouTube, cat sa reusesti sa ii cataloghezi ori din cale afara de ciudati, ori de-a dreptul prafuiti si banali.

Toate, in afara de una: Pink and Black, anuntati recent si oarecum inopinat intr-un concert la Cluj. O fi Clujul oras mai hipsteresc decat Bucurestiul? Habar n-am, dar stiu ca dupa ce am primit un VIP Pass si un bilet la concert ((din pacate, mi s-a stricat teleportorul), m-am apucat sa scotocesc YouTube-ul dupa ei, sa imi dau si eu seama ce canta.

pinkandblack

Well, am tot cautat fara niciun succes. Discografie ioc, chipuri ioc, formatie ioc . Pur si simplu oamenii astia ori nu exista, ori sunt atat de obscuri incat doar hipsterii ii pot accesa sau intelege. E foarte posibil sa n-aiba deloc piese inregistrate – or fi de-aia de canta doar live?

Anyway, daca ajungeti sambata asta de pe Cluj Arena, va rog dati-mi si mie de veste. Si inregistrati si voi macar un cantec, sa spargem gheata pe YouTube si sa fim primii care posteaza unul din cantecele lor.

Si o melodie ciudata, dar care imi place – si are MARELE avantaj ca o si gasesc pe YouTube. Cand vine Sia in concert in Romania, stiti unde ma gasiti :)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. v
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Traiesc intr-un internet minunat

N-am fumat nimic azi (sa tot fie vreo 4 ani impliniti de cand n-am fumat, de fapt), dar ma simt...

Close