Famous Brands se cheama acum Collective

0 Flares 0 Flares ×

Nefiind neaparat o informatie fara de care sa nu pot trai, rebrandingul de la Famous Brands la Collective mi se pare oportun pentru ca vechea denumire era un pic stridenta. Bun, ai in portofoliu branduri de renume precum Nike, Converse, Calvin Klein sau Miss Sixty, dar umbrela sub care intra toate aceste branduri poate sa poarte si ea un nume mai acatarii. E ca si cand magazinul unde gasesti cea mai buna paine din oras se cheama “cea mai buna paine din oras”, prea explicit sa mai capete personalitate.

Schimbarea de nume a coincis cu lansarea noului magazin din Baneasa Shopping City, marcata la randul sau printr-un eveniment cu vedete si prezentari de moda. Daca nu erau Cabral si Florin Grozea, puteam sa ma laud ca am fost singurul blogger prezent la eveniment.

Foarte misto conceptul prezentarii de moda: defilarile modelelor profesioniste erau intercalate cu momente de dans, asadar a fost o combinatie de oameni normali, energici, activi cu pisi mondene, cu siluete lungi si picioare interminabile. O sa intelegeti in filmuletul de mai jos la ce ma refer:

Momentul artistic (care banuiesc ca a apelat la simturile voastre:P) mi-a intarit convingerea ca intre femeia – bibelou inert si femeia imperfecta dar energica, stiu cu siguranta ce as alege. Mai mult chiar, am senzatia ca si gusturile sexulului opus se orienteaza in aceeasi directie. Nu conteaza ca nu te-a facut Dumnezeu sau mama natura cu un metru jumate de gambe, cata vreme stii sa te pui in valoare, sa-ti urmezi pasiunea si sa zambesti.

Revenind la brandurile de sub umbrela Collective, daca nu va sperie un zero in plus pe eticheta si intelegeti ca o haina cu adevarat purtabila (pentru oamenii obisnuiti!) si de buna calitate vine cu pretul sau, va invit cu drag in magazinele lor. Ce-i drept, eu o sa astept reducerile de sarbatori, ca tot sunt dupa colt, inainte sa dau iama printre branduri.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. 1nu
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Cere si ti se va da! Pe lung despre FlorinGrozea.com

Saptamana trecuta la #IE9meetup s-a solidificat, inca din primele momente, o idee aparent banala: “Invata sa ceri”. Ca blogger, asta...

Close