Draga bucata muzicala

0 Flares 0 Flares ×

As putea sa-mi traiesc tot restul vietii ascultandu-te. Esti sublima, imi faci sangele sa curga in sus, inima sa sara nebuneste, mintea sa mi se imprastise prin valuri surprinzatoare ale constiintei. Este ca si cum m-as fi drogat cu tine, desi nu ma pricep sa descriu experienta pe care as putea-o avea in astfel de situatii necunoscute mie.

Ai aparut in calea mea din intamplare, fiindca am vazut in propunerile YouTube-ului (conform preferintelor mele, of course:) chipul violonistului si am zis ca trebuie sa-l ascult pe zeul asta. Si surpriza a fost ca orgasmul primit a fost pe cat de intelectual nu ma asteptam sa fie. Zeul si muzica lui mi-au castigat din prima respectul.

Nu spun ca sunt o specialista in muzica clasica. Dar ascult mult. In fiecare zi. E ca si cu spalatul pe dinti: una dintre rutinele ce-mi permit sa-mi adun bucatelele ratacite in ziua anterioara si sa o iau de la capat.

Ce minune! Sunt convinsa ca, privit din afara, chipul meu arata cat se poate de gingas, datorita transfigurarii induse. Oricum, nici nu s-ar putea astfel, fiindca muzica te forteaza sa intri in starea asta. Nu i te poti impotrivi. Si la fel cred ca i se intampla oricarui alt novice. Trebuie doar sa ajunga aici, la intalnirea directa cu sunetul.

Si inca ceva, acum sunt convinsa ca in Rai nu este deloc plictiseala maxima, asa cum pretind unii dintre prietenii mei. In Rai David Garret canta Beethoven.

Nu ma credeti pe cuvant, ascultati si voi si spuneti-mi si sincer daca, la sfarsitul auditiei, nu sunteti epuizati ca si cum ati fi terminat de trait.

Vedeti aici la ce ma refer: Muzica divina

=

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Doctorul ameninta, iar eu…

Cei care ma cunosc stiu ca mi s-a spus de nenumarate ori ca am cancer, ca o sa mor inainte...

Close