Doua filme pentru care merita sa ajungi in cinema in perioada asta

0 Flares 0 Flares ×

Trainwreck

Tradus drept „O tipa dezastru”, adus in Romania de Ro Image, filmul este genul de comedie americana cu care iti petreci vineri seara sau chiar un inceput de saptamana. Actiunea o are in centru pe Amy (Amy Schumer), o jurnalista care a fost invatata de mica de catre tatal ei ca monogamia nu este realista si ca nu esti obligat sa te joci mereu cu aceeasi papusa.  Viata lui Amy este o continua petrecere incluzand aventuri de-o noapte si mult alcool.

Mentalitatea ei este data peste cap in momentul in care il cunoaste pe  doctorul Aaron Conners (Bill Hader) despre care trebuie sa scrie un articol. Cu toate ca incerca sa isi impuna ca Aaron este o alta aventura, se intampla inevitabilul si Amy se indragosteste , incepand o relatie cu tanarul medic.

O alta surpriza a filmului este aparitia lui Le Bron James care intareste aceasta ideea- prietenul la nevoie se cunoaste-  prin aparitiile sale in momente cheie, adaugand totodata un plus de umor.

Mergi sa vezi „O tipa dezastru” (Trainwreck) pentru a afla dragostea va fi mai puternica decat convingerile cu care Amy a crescut.
Scris de Corina
 

 

Pixels

Vazut la Grand Cinema Baneasa, filmul este muuult mai putin prost decat lasa trailerul impresia. Si e foarte amuzant. Razi la el mult si bine, mai ales daca esti geek nostalgic dupa jocurile old school, dar nu numai.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Despre copii și vară

Se face că m-am decis să stau vara asta cu copiii acasă. Ei bine, nu să stau propriu-zis, căci mi-am...

Close