Doctorul ameninta, iar eu…

123 Flares 123 Flares ×

Cei care ma cunosc stiu ca mi s-a spus de nenumarate ori ca am cancer, ca o sa mor inainte de 50 de ani, ca nu pot face copii, ca o sa am solduri de plastic daca nasc macar o data, ca nu or sa iasa copii normali din mine etc. Si asta pentru ca am vreo doua boli autoimune si lumea nu stie unde sa ma incadreze. Adica merg la cabinet, spun care este boala si halatul alb incepe sa toarne cu citate din Apocalipsa. Nu mi-a fost dat sa intalnesc pana acum nicio persoana care sa ma ia si pe mine in calcul, sa se gandeasca la faptul ca (inca) traiesc, am idei, sentimente si ca astea pot sa-mi influenteze starea fizica.

Fiindca, nu-i asa, de suparare as putea sa ma arunc de pe bloc, sa le implinesc previziunile sumbre inca inainte de termenul lor limita, si asa strans.

Nu am facut-o si nici pe viitor nu o sa iau in calcul sinuciderea. M-am incarcat insa cu un soi de cinism care ma ajuta sa trec cu oarecare umor peste discutii gen ‘Daca nu va luati cum trebuie pastilele, nici n-o sa mai stiti cum sa ajungeti acasa’. La dracu’, as putea iesi la pensie pe caz de boala, sa-mi petrec zilele taind frunza la caini, in loc sa alerg ca disperata sa ma implinesc profesional. Adicatelea, implinirea asta ar fi cam inutila, caci, oricum, mai am un pic de trait si calitatea vietii mele este si va fi iremediabil proasta.

Si, ca de obicei, ies din cabinet, stau ingandurata cateva minute si apoi imi vad de ale mele. Imi dau seama ca nu pentru amenintari cu degradarea fizica si mentala am platit, ci pentru incurajari. Da, as prefera sa fiu mintita. Mai ales ca eu nu am niciunul dintre simptomele alea grave pe care mi le spun ei. Da, am boli autoimune, una e clara, alta cred ca e diagnosticata gresit, dar sunt in regula. OK, mi s-a spus ca sunt intr-o faza de remisie si ca voi fi lovita din plin la un moment dat. De ce insa mi-ai zice asa ceva?! De ce sa ma sugrumi sa-mi iei aerul care poate este chiar putin, asa cum pretinzi?!

Insa, dupa cum am zis, nu sunt morbida, ci incerc sa lupt si eu… naturist. Am mers deci la farmacie si mi-am cumparat Bitter cu Ganoderma (ciuperca asta cica face minuni, e imunomodulatoare etc.). Numai ca mi-am luat solutia hidroalcoolica azi dimineata, pe stomacul gol. Si… m-am imbatat turta.

123 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 123 Google+ 0 123 Flares ×
Comments
 1. NG
  |   
 2. roberts
  |   
 3. Roxana
  |   
 4. Alina
  |   
 5. Roxana
  |   
123 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 123 Google+ 0 123 Flares ×
Read previous post:
Recomandari din blogosfera feminina (3)

Am tot lasat sa se adune linkurile valoroase din blogosfera feminina, sa pot sa va recomand niste lecturi care mie...

Close