5208680166_c4372477ef-2

Bine ai venit!

Nascut in 2008 ca blog personal, raluxa.com este preponderent un blog de lifestyle feminin, cu tot ce implica asta: muzica, film, carti, calatorii, idei pentru acasa, recomandari de iesit in oras, shopping, relatii si file de jurnal personal – aspecte esentiale din universul unei femeii in jur de 30 de ani traindu-si activ viata de zi cu zi in marele oras.

*** In 2016, raluxa.com a fost inclus de catre Revista Biz in top 50 cele mai influente bloguri generaliste. *** 

Aici scrie Raluca Oda, trecuta ‘binisor’ de 30 de ani, Bucuresti, actualmente Social Media Team Leader la IBM (opiniile imi apartin in intregime). Imi poti scrie la raluxa [at] raluxa [punct ] com.

Acest blog nu este un demers jurnalistic, ci unul personal si cat se poate de subiectiv. Articolele de aici pot fi de tip pamflet si trebuie tratate ca atare. Blogul poate contine atat subiecte personale, cat si recomandari sponsorizate.

Daca simti ca stilul de scris si subiectele abordate ti se potrivesc, te invit sa contribui la continut trimitandu-mi un guest post.

Trimite un articol

Daca iti place un articol de pe blog, arata-mi aprecierea ta lasand un comentariu, apasand pe ‘like’ sau distribuind articolul pe Facebook si Twitter.

Iti multumesc pentru vizita!

Raluca Oda

raluca popa

blogger, raluxa.com