De ce tin adultii cadourile sub brad?

0 Flares 0 Flares ×

Serios, am adunat o gramada de cadouri anul asta (people love me:P). Si, chiar daca nu am sa imi fac brad pentru ca n-o sa stau absolut deloc acasa, mi-am adunat toate cadourile intr-o gramajoara si imi face placere sa ma uit la ele zilele astea.

Pana si cei care isi cumpara propriile cadouri procedeaza de multe ori la fel, le pastreaza pana in dimineata Craciunului sub brad si le despacheteaza atunci. Odata cu punga-cadou, eticheta si decorul, dispare si o particica din placerea de a primi.

Un posibil raspuns e ca actul de a darui ne face tot atat de multa placere ca si obiectul in sine. Iar asta e o lectie numai buna de luat acasa, comprimata sec in folclorul autohton drept “intentia conteaza”. Ideea de cadou are o valoare proprie, pe care o contopim cu cea a obiectului in sine si cream magia daruitului.

Ieri, la ultima lectie de actorie cu Florin Serban si Prestigio, gazdele m-au intrebat daca am deschis si butonat deja ereaderul. Le-am raspuns ca il pastrez in gramajoara de Craciun, pentru ca vreau sa-l tin in stadiul de cadou momentan. O sa am suficient timp sa ma familiarizez cu el dupa ce intra in rutina mea si ambalajul festiv dispare.

Aveti grija cum ambalati si prezentati darurile de sezon pentru ca ele sa va reprezinte cu adevarat intentiile si sa produca magia respectiva in ochii celui cadorisit, da?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Andrei Pintica
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Experiente frumoase inainte de sarbatori

Mai puteti face fata excesului sezonier de fapte bune si intamplari frumoase? Nu vorbesc neaparat de caritate, ci de lucruri...

Close