Cum am schimbat vechea ucarie!

0 Flares 0 Flares ×

(capitol unde E71 se descompune si e inlocuit de un fabulos Samsung Galaxy S).

Audienta fidela a acestui blog, precum si cei care ma cunosc personal (e foarte probabil ca cele doua multimi sa corespunda :P) stiu ca eram mandra posesoare a unui Nokia E71 cu care ma impacam destul de bine – minus pozele de o calitate jalnica pe care le livra indiferent de vreme, lumina, circumstante sau obiectul fotografiat.

Apreciam in mod deosebit tastatura qwerty, o chestie pe care am iubit-o si cu ajutorul careia scriam mesaje sau emailuri cu viteza luminii, sau ceva comparabil. Despre navigare pe internet nu prea putea fi vorba, E71 neposedand cel mai generos ecran pe care ti-l poate oferi un smartphone. Dar ma descurcam, gandindu-ma ca altii au BlackBerry, deci se poate mai rau. Ba chiar am dovedit ca se poate folosi si Twitterul, nu inainte ca Gravity-ul (cea mai buna aplicatie de Twitter pentru Symbian – si NU gratuita) sa crape gratios in 2-3 luni de utilizare.

I-am uitat si codul de siguranta, ca sa fiu sigura ca telefonul se preteaza la segmentul de audienta blond si mononeuronal. Concluzia: da, telefonul se potriveste perfect si celor mai saraci cu duhul:)!

Ce mai, eu si E71 coexistam armonios, mai ales cand era uscat.

Ultima aventura inainte de schimbarea jucariei s-a petrecut acum vreo luna-doua, pe cand indulceam cafeaua cu zaharina din ratiuni dietetice. Pe biroul de la job stateau cateva pastilute mici si albe care isi asteptau randul la plonjat intr-o cana fierbinte, in timp ce eu tastam frenetic SMS-uri la qwerty-ul lui E71 (in interes de serviciu, evident). La un moment dat am nimerit cu unghia peste tasta J ceva mai neglijent si am rupt-o.

Cu telefonul stirbit dar cu cele mai bune intentii de recompunere am recuperat J-ul si am pus mica tasta alba pe biroul cu suprafata maro inchis, alaturi de pastilutele de zaharina, si m-am dus sa ma recuperez psihic din marea descompunere cu o cafea. M-am intors, mi-am pus doua pastilute de zaharina si am purces la lucru pe laptop, sorbind din cand in cand din minunata cafea.

Doar ca in ceasca pusesem un J si o zaharina. La construirea acestei scene a ajutat si faptul ca eu nu prea fac diferenta intre o pastila sau doua de zaharina, gustul lor e cam la fel de dulce pentru mine in cafea, asa ca mi-am baut linistita tasta J, pe care zadarnic am mai cautat-o dupa aceea pe birou sau prin jurul lui.

E ok, aici puteti sa radeti de mine.

Pe scurt, telefonul meu a ramas stirb pe vecie, fiind inlocuit de Baiatul Dragut cu un Samsung Galaxy S cu prilejul lui Mos Craciun. Am renuntat la qwerty pentru o tastatura virtuala, mai putin eficienta dar mai greu de inghitit in circumstante de genul asta.

Si, evident, tasta J n-a mai fost recuperata niciodata :D.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Arhi
  |   
 2. Raluca Popa
  |   
 3. Serginho
  |   
 4. ionouka
  |   
 5. Emil
  |   
 6. INTJ
  |   
 7. Andi Moisescu
  |   
  • Raluca Popa
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Deciziile de An Nou

Nu, nu sunt rezolutii, sunt doar decizii sau promisiuni. REZOLÚȚIE s. f. 1. hotărâre adoptată în urma unor dezbateri colective....

Close