Cu Ford Focus la #bizsmscamp

0 Flares 0 Flares ×

Daca mi-ar da in fiecare saptamana cineva o masina in drivetest, ce fericita as fi” m-am confesat pe eternul yahoo messenger unei prietene rabdatoare, care in paralel cu visarile mele naviga printre seriale, intr-un exces de plictiseala la job.

Tocmai primisem cheile si binecuvantarea celor de la Romcar pentru a conduce, vreme de 4 zile, un Ford Focus Fortos (adica FoFoFo) si argintiu, model 2011, cunoscut prin industrie drept Noul Ford Focus. Foarte jamesbondian asa, cu desavarsire argintiu, etaland un interior de naveta spatiala, parea genul de masina in care femeia se asorteaza, frumos si decorativ, in dreapta.

Insa cunoscatorii volanului stiu ca adevarata implinire se afla in stanga (acolo unde gasesti inima intr-un corp si soferul intr-o masina). Iar eu nu sunt genul care sa contemple cum se intampla lucrurile peste gard sau peste consola centrala, asa ca m-am imprietenit numaidecat cu toate sistemele noi, cu interiorul tip OZN, cu toate comenzile si facilitatile si am inaugurat cu emotii, pe o portiune modesta, cea de-a sasea treapta de viteza – prima din cariera mea de sofer si de blogger.

Asa ca nici nu pronuntasem bine dorinta din primul paragraf ca mi-am si retras-o din primplanul ordinii de lucru a universului, aducandu-mi aminte ce zicea psihologul Cristian Andrei sambata trecuta la unul din semnariile Health and Beauty Expo: pentru a avea fericire, trebuie sa existe nefericire. Doar opusul creeaza contrastul necesar ca omul sa se bucure atunci cand e cazul. Cel care schimba o masina de 120.000 de euro pe una de 150.000 de euro nu se bucura la fel ca cel care pleaca de pe Dacie pentru ca, daca nu ai contrast, nu ai cum sa te bucuri.

Deci nu. Nu vreau in fiecare saptamana o masina la drivetest, nu va inghesuiti, va rog!:) Pana cand o sa aloc un buget serios unei masini noi voi continua sa-mi conduc masinuta modesta si, din cand in cand, sa regasesc senzatia pe care o am in manevrarea unui volan nou nout, intr-un habitaclu care miroase a nou si se comporta impecabil.

Fordul Focus Foarte Fortos (adica FoFoFoFo) primit in drivetest de la Ford Romania o sa ma duca in #bizsmscamp, acolo unde se aduna speakeri de seama si bloggeri dornici de invatare. Se anunta evenimentul iernii, cu surprize in aer curat de munte si cu #obiceiurisanatoase de la Activia, deci zic ca o sa am ce povesti in zilele urmatoare

Pana una alta urati-mi drumuri bune azi in #fordroadtrip spre Paraul Rece, mai ales ca nu sunt singura bloggerita pleacata cu FoFoFoFordul.  Se anunta un drum fofofofoarte misto:).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Grig
  |   
  • Raluca Popa
   |   
 2. Mihai
  |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Guest post: Orgoliu

Poate și tu ești fată bună sau băiat bun și încerci din toată inima să le demonstrezi altora că ești...

Close