#asasi show: Vunk a comunicat cu publicul prin bratari luminoase

0 Flares 0 Flares ×

Cand am intrat in Sala Polivalenta, in freamatul specific inceperii unui concert mare, m-a intampinat o domnisoara din organizare si mi-a instalat o bratara pe mana. Initial am crezut ca e vorba de un element de securitate in caz ca ieseam din incinta si as fi vrut sa ma intorc, dar mi s-a parut cam sofisticata, asa. Era ca un ceas fara ecran, parand ca are un cip in interior.

Toata lumea primea curioasa bratarile astea, iar ecranele mari din stanga si dreapta scenei afisau mesajul “Pune-ti bratara, face parte din spectacol” fara alte lamuriri.

Apoi lumina s-a stins, Vunk a venit pe scena si concertul a debutat energic, moment in care bratarile noastre s-au luminat, populand Polivalenta cu mii de licurici multicolor. Vazut de sus, de unde stateam, efectul era spectaculos, asa ca nu stiam unde sa ma uit mai intai: la propria-mi incheietura ce pulsa luminos in ritmul muzicii sau in sala, unde mii de luminite intregeau spectacolul.

concert vunk asasi

Bratarile se aprindeau, se stingeau si isi schimbau ritmul in care palpaiau in functie de melodiile din line-up. Era ca si cand trupa gasise inca o dimensiune de a comunica de pe scena cu publicul.

Aici se vad bratarile in multime:

Iar aici se vede indeaproape cum bratara mea “reactioneaza” la muzica.

Vunk au mai oferit si alte surprize celor veniti la concertul #asasi joi seara la Polivalenta, printre care o scena mobila, confetti, o luna minunata ce cobora din tavan, efecte de lumini si sunete, invitati speciali, chiar si o cerere de casatorie soldata cu happy end:)

Pe chipul ei se citea fericirea de a fi spus “DA”

 

Ma bucur ca am fost parte dintr-un show facut cu atata suflet si profesionalism, ca am apucat sa imi ascult melodiile preferate de la Vunk in timp ce ma minunam intr-una de surprizele oferite. Pentru mine, a fost indubitabil concertul anului sustinut de o formatie romaneasca. Mai vreau:)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Ionut Alin
    |   
  2. Bratari
    |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Infografic: statistici raluxa.com septembrie 2013

Aveam in cap, inca dinainte de Webstock, sa pun cap la cap informatiile despre ce se intampla pe blogul asta...

Close