Traim ca sa mancam #1: De unde ne comandam mancare?

0 Flares 0 Flares ×

Ziceam acum ceva vreme ca nu-mi place sa imi car mancare dupa mine la birou. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, de voie sau mai degraba de nevoie. Dar, in adancul sufletului meu, raman adepta nestramutata a spontaneitatii poftelor si a diversitatii alegerilor. 

Cand te loveste pofta sau cand fomica iti dicteaza ca e cazul sa bagi ceva la stomac, atunci ar trebui sa ai de unde alege. In situatia asta, luatul mancarii la pachet exclude orice fel de mofturi sau pofte, ce ai adus cu tine aia mananci.

Ba mai mult, oricate fast-food-uri sau locuri de luat masa ai avea prin zona pentru a te aproviziona, la un moment dat tot ti se va lua de mancarea aia. Va spun din proprie experienta, cu cel putin 5 chioscuri de mancare romaneasca, un fast food si cateva covrigarii / patiserii prin zona, la un moment dat tot te plictisesti, pentru ca meniurile nu prea variaza.

Ramane, asadar, optiunea de delivery, care deschide o paleta larga de posibilitati. Atat de multe incat la un moment dat risti sa pierzi din vedere optiuni valoroase, doar pentru ca uiti de ele sau nu se regasesc in preferintele colegilor cu care dai comanda.

Ei, aici voiam sa ajung. Am descoperit recent un instrument care agrega mai multe branduri si locuri de unde poti sa comanzi mancare. Se cheama foodpanda si iti permite sa comanzi mancarea de la o serie de restaurante inscrise la ei pe site, cu o paleta de optiuni diversificata – mancare italiana, romaneasca, frantuzeasca, chinezeasca, libaneza, fast food, mexicana, turceasca sau din alte etnii.

Poti da comanda in intregime la ei pe site, fara sa trebuiasca sa te mai incurci in diferitele siteuri ale diferitelor restaurante sau sa ai zeci de conturi diferite si sa trebuiasca sa scotocesti internetul in cautarea locurilor de unde dai comanda. E misto pentru grabiti, pentru ca iti cere sa te localizezi si iti returneaza cele mai eficiente rezultate pentru adresa la care vrei sa comanzi, ba chiar iti trimite si un SMS de confirmare cu timul estimat al livrarii.

Evident, ideea acestui tool nu e neaparat revolutionara, sunt convinsa ca mai exista si alte agregatoare de comandat mancare, dar asta mi s-a parut simplu, usor de folosit si reliable. Iar daca obisnuiesti sa comanzi des, poate te ajuta si aplicatia lor de mobil. Urasc exprimarea ‘la un click distanta’, in principiu pentru ca niciodata, nimic din serviciile ce pretind asta nu sunt la un SINGUR click distanta, dar faceti abstractie si incercati-o.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
 1. Daniela
  |   
  • Raluca Popa
   |   
  • Necky
   |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Ce se intampla cu Don Draper?

E binecunoscut faptul ca succesul urias pe care l-a cunoscut Mad Men i se datoreaza intr-o proportie covarsitoare lui Don...

Close