Zi de coafor

0 Flares 0 Flares ×

O fi de la vremea de afara. Sau de la senzatia de zombie provocata de Parasinusul luat ca sa imi tempereze rinita rebela (vai, ce mini-aliteratie mi-a iesit!). Sau de la faptul ca mi s-au reactivat insomniile matinale si, intr-o dimineata de sambata, cand probabil lumea inca mai clubuieste, eu la 5:30 eram treaza, fara habar despre ce-o sa fac cu timpul meu.

Nu stiu exact de la ce e, dar am programare la coafor pentru a-mi vopsi amaratele de radacini, atatea cat mi-au mai ramas, si n-am niciun chef sa ma misc din casa.

Oricum, coaforul e in partea cealalta a Bucurestiului, undeva pe langa Kiseleff, intr-o zona de oameni bogati. Tre’ sa infrunt traficul dement pana acolo, sa ma duc sa schimb amabilitati, sa astept sa ma preia cineva, sa stau 30 de minute cu vopseaua in par, apoi spalat, uscat (ma simt de parca as executa eu toate operatiunile astea) si condus inapoi spre casa.

Programarile la coafor nu ma entuziasmeaza nici cand ma simt in forma maxima, d-apai acum. Nu impartasesc emotiile femeilor care abia asteapta sa le maseze cineva scalpul sau sa le dea o noua forma la par. Daca as putea, as da “save” la culoarea si tunsoarea potrivita, si aia ar fi.

Dar acum, cu picioarele si mintea grele ca plumbul, asta va fi marea provocare a weekendului. Plus vremea imbacsita, pe care am ajuns sa nu o mai inteleg. Si scrisul pe blog.

La voi cum e? Se mai intampla zile de-astea, cand cele mai simple taskuri par de-a dreptul inabordabile? Sau tre’ sa incep sa iau eu vitamine?

leia

Foto: my own Instagram (follow ca sa-mi dati energie :P)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Comments
  1. Teodora
    |   
    • Raluca Oda
      |   
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 0 Flares ×
Read previous post:
Si? Cum era viata inainte de Netflix?

"Hai, du-te repede sa scrii, ca dupa aia sa ne putem uita la Weeds". Pe replica asta, apartinandu-i Baiatului Dragut, am...

Close